Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ercijuana - 15 Şubat 2010, 10:24:05
İndim markete gidecektim bir baktım fren gene boşalmış sonra arka tekerleklerin iç kısmına baktım biraz sızıntı vardı sanırım kaçak oradan oluyoren kısa zamanda yaptıracağım  :-[
Abi dikkat et o fren hidroliği jantın boyasını söker !
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

blackboyss

firen hidroligi arbayi çürütür dikkat et benim ustam öyle derdi söyle bir su dök tamam digerleri fazla zarar vermez ama bu yer bitirir.

GolfMk1Diesel

Bir düzine parça aldım bol bol camdan seyir ettim.. ;)
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

iki adet kolon bağladım şimdi rahat müzik dinleye biliyorum  :)  yarın boya ya gire bilir
My Cars Audi & Vw Germany Style

Han

Alıntı yapılan: blackboyss - 15 Şubat 2010, 23:01:39
firen hidroligi arbayi çürütür dikkat et benim ustam öyle derdi söyle bir su dök tamam digerleri fazla zarar vermez ama bu yer bitirir.
Alıntı yapılan: gokhanficici - 15 Şubat 2010, 18:10:19
Abi dikkat et o fren hidroliği jantın boyasını söker !

döktüm birde güzel sildim zaten temizledim  :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Cabriomu olmasada pederin mercoyu bi güzel yıkadım arka fren lambası yanmıyordu onu hallettim boşta sağda solda duran kabloları bi güzel izole ettim  :tamamdir ha bide plakalık iptali yaptım ama sadece arka tarafınkisini valla görünümü süper oldu  :sevgi:

car wolf

satışını üstüme aldım resmi olarak ilk arabam  ::) hız denemesi yaptım 170 KM/h a ulaştım rahat bir şekilde + sigortasını yaptırdım

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: car wolf - 19 Şubat 2010, 17:26:31
satışını üstüme aldım resmi olarak ilk arabam  ::) hız denemesi yaptım 170 KM/h a ulaştım rahat bir şekilde + sigortasını yaptırdım
Hayırlısı olsun  :tamamdir

car wolf

GolfMk1Cabrio

blackboyss

Aracima carptilar ama büyük birsey degil sag arka teker tarafi adam geri geri geldi carpti göz göre göre sanayiye gittik pzt bakacaklar sildim gecti ama bakalim ne olacak :'(

Han

fren silindirimden kaçıyormuş hidrolik yenisni sipariş ettik geldi .fren silindirini değiştirmek için sanayiye gittim adam pazartesi gel dedi :t
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

dgncn_1907

100 tl benzin aldım yeter artık 1 ay  :)

GolfMk1Cabrio

365TL'lik cezasını yatırdım ve temiz kağıdı alıp muayeneye girmeye hak kazandım :tamamdir