SON 3 GUN (isteklerınız için)ıvır zıvırlara (kargo ödeyın yeter)

Başlatan e12, 15 Ocak 2010, 22:57:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e12

Alıntı yapılan: panik - 07 Şubat 2010, 15:43:15
erdinç kardeşim teşekkür ederim, biraz bakım istiyor ama çamurluklar güzelmiş... sağolasın kolay gelsin....
rıca ederım gule gule kullan...

polo34

kullanılmamış vw polo 6n 1.6 8v hb aee motor magnetti marelli marka distribütör bulman mümkün mü acaba?

e12

Alıntı yapılan: polo34 - 07 Şubat 2010, 21:00:23
kullanılmamış vw polo 6n 1.6 8v hb aee motor magnetti marelli marka distribütör bulman mümkün mü acaba?
SUAN YURTDISINDAYIM YARDIMCI OLAMIYORUM KUSURA BAKMAYIN..

taha_jetta80

normaldede yurt içinde değilsinki abi sen  :D herşey yolunda...bi sorun yok .anladın sen onu :) pompayıda aldım abi.

e12

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 07 Şubat 2010, 21:13:56
normaldede yurt içinde değilsinki abi sen  :D herşey yolunda...bi sorun yok .anladın sen onu :) pompayıda aldım abi.
;D ;D evet dogru umarım en kısa zamanda yurtiçinde olurum...pompaya cok sevındım eksık lıstesı ne alemde hafıf eksıkler varsa bıldır bana ...

alpergndz

2004 bora siyah renkli olacak kolçak lazım.Fiyat ve kargo hakkında bilgi verirsen sevinirim.Bende kktc deserhatköyde sınırda karakol komutanı olarak görev yapmıştım.Gezilmesi gereken bir yer...

car wolf

My Cars Audi & Vw Germany Style

golfmk1

slm hayırlı aksamlar ww li arkadaslar bana 1.3 gls gaz kelebegı lazım elınde olan arkadasım varsa goruselım acıl...

e12

arkadaşlar yurt dısındayım parca stogunu bıtırdım...en kısa zamanda yardımcı olmaya calısırım bır an once turkıyeye yerlesıyorum..
ve yenı stoklar bulucam.. :D :sevgi: :tamamdir

Han

Alıntı yapılan: e12 - 18 Şubat 2010, 19:54:30
arkadaşlar yurt dısındayım parca stogunu bıtırdım...en kısa zamanda yardımcı olmaya calısırım bır an once turkıyeye yerlesıyorum..
ve yenı stoklar bulucam.. :D :sevgi: :tamamdir
ooo yaza doğru bir buluşşma yapalım geldiysen :D nereye yerleşeceksin?
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

e12

Alıntı yapılan: ercijuana - 18 Şubat 2010, 23:00:53
ooo yaza doğru bir buluşşma yapalım geldiysen :D nereye yerleşeceksin?
buluşmaya kesın katılıyorum yer henuz bellı degıl ama turkıye garantı :melek: :tamamdir :sevgi:

burak.akın

e12