Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Mk 1 JETTA from TÜRKİYE - Sayfa 3

Mk 1 JETTA from TÜRKİYE

Başlatan evreka09, 25 Ekim 2009, 11:29:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: escocem - 06 Kasım 2009, 01:45:07
geldiğimin 2. günü ön sol jantın bijon yerlerinde parmak izleri vadı ofsetide resmen elle silinmişti :-[ Allahtan şifreli bijon takmışım yoksa sanırım  jant lastik olmayacaktı  ayağında aracın..neyse konuyu bölmeyelim..
Geçmiş olsun cem abi Allah beterinden korusun bu hırsızlar tam şerefsizler milletin alın teriyle kazandığı şeyleri kolaylıkla alıyolar allahım ya anlamıyorum bunları sizde çalışın didinin sizde alın çok zor bişey değil ... >:(
Kılıçoğlu Garage.

burak.akın

çok güzell  :tamamdir

SNCKTR

abicim bizim ordada bı tane jetta mk1 aynı sennkınden ilk shibi çok orjınal duruyo ama snn araban bambaşka bu yaşta bu orjınallıkte
goren bı daha bakıyodur ozellıkle o zamanın gençleri bu araç hala duruyomu dıyodur  :D :D :D :D :D :D

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

evreka09

konuyu hortlattım . ilginize teşekkürler

araba bu gün çalışmadı platin ayarı bozulmuş.

bana elektronik ateşlemeli distiribitör lazım sanırım

Mk1GTI

İlker tostos larla aynı diyodu bi araştır sende oda elktronik e çevirmek istiyodu..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 17 Şubat 2010, 21:23:53
İlker tostos larla aynı diyodu bi araştır sende oda elktronik e çevirmek istiyodu..
Elektronik olunca ne faydası oluyor acaba bir ara sahibindende golf2 elektronik distribitör görmüştüm  :tamamdir

Mk1GTI

platin dayanıklı olmuyor erci, Distiribitörün içinde hareketli bi parça bu platin zırt pırt meme yapar :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

evreka09

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 17 Şubat 2010, 21:34:39
platin dayanıklı olmuyor erci, Distiribitörün içinde hareketli bi parça bu platin zırt pırt meme yapar :)

hatta araba hiç kullanılmadığı halde bozulabilir

Han

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 17 Şubat 2010, 21:34:39
Alıntı yapılan: evreka09 - 17 Şubat 2010, 22:12:47
hatta araba hiç kullanılmadığı halde bozulabilir
bir ara ateşleme sistemi sorunluyken tanıştım arkadaşla(platin) :D elektronikte platin yokmu onu merak ettim getirileri neler her araca olurmu yeri burası değil ama ikinizde yardımcı olmaya çalışınca cevap vermezsem burada ayıp olur dedim :-X

Mk1GTI

Sebin araçta platin yoktur erci..

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 17 Şubat 2010, 22:29:19
Sebin araçta platin yoktur erci..
Abi platin dediğin tevzi makarası değilmi   ???
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Alıntı yapılan: gokhanficici - 18 Şubat 2010, 19:20:18
Abi platin dediğin tevzi makarası değilmi   ???

nıckkkk.. Nasıl otoelektrikçisin sen yav :)