Hız gösterge paneline krom çerçeve???

Başlatan maminci, 15 Şubat 2010, 21:56:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maminci

Hız gösterge paneline sonradan krom çerçeve takılır  mı? Taktıran, bilen duyan var mı?

maminci

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

serkankny

Alıntı yapılan: maminci - 15 Şubat 2010, 21:56:47
Hız gösterge paneline sonradan krom çerçeve takılır  mı? Taktıran, bilen duyan var mı?
krom çerçeve takılmıyor komple gösterge paneli değişiyor.

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

blackboyss

göstergeyi nasil sökülecegini eve gecince bir sitede var ordan vereyim incele dostum  ;)

maminci

Alıntı yapılan: blackboyss - 16 Şubat 2010, 16:52:18
göstergeyi nasil sökülecegini eve gecince bir sitede var ordan vereyim incele dostum  ;)
Çok sevinirim çünkü kafaya taktım o kromları takacağım :D

golge

ya ben o direksiyon kutusunun üstünü ve göstergenin altına giren körüklü plastiği söktüm de göstergenin vidalarını sökemedim. 2 tane var. ve vidalar bi acaip. yıldız da tutmadı düz de ben de vazgeçtim. yoksa çıkarıp temizlicektim toz var. sökebilirsen haberim olsun. bir de direksiyon kutusunu sökünce vidadan mı nerden bilemedim vida başı gibi delikli küçük bir plastik düştü nerden düştü bilemedim takmadım ben de öyle kaldı halen saklyorum.  :-\
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

maminci

Alıntı yapılan: golge - 16 Şubat 2010, 22:17:40
ya ben o direksiyon kutusunun üstünü ve göstergenin altına giren körüklü plastiği söktüm de göstergenin vidalarını sökemedim. 2 tane var. ve vidalar bi acaip. yıldız da tutmadı düz de ben de vazgeçtim. yoksa çıkarıp temizlicektim toz var. sökebilirsen haberim olsun. bir de direksiyon kutusunu sökünce vidadan mı nerden bilemedim vida başı gibi delikli küçük bir plastik düştü nerden düştü bilemedim takmadım ben de öyle kaldı halen saklyorum.  :-\
Zarar vermekten de çekiniyorum ben mi söksem yoksa ustaya mı söktürsem?