gösterge

Başlatan car wolf, 11 Şubat 2010, 22:27:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

car wolf

82-88 model arası daha doğrusu bütün vw lerin aynı ama soketleri farklı neyse passata uyucak dizel devir göstergesi olan bütün ibreleri ve ışıkları faal çalışan gösterge aranıyor
My Cars Audi & Vw Germany Style

mcsahan

varsada rüzgarda vardır öyle cins parça

GolfMk1Diesel

Rüzgar neresi olaki abi ?
Kılıçoğlu Garage.

Mk1GTI

Kartal sanayisi rüzgar ahmet sanırım..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Diesel

Kartalda nerde olaki abi sen biliyormusun ?  ???
Kılıçoğlu Garage.

Atay

Bende var ancak numaratörü arızalı km dönmüyor yani 400.000 küsürde takılı kaldı.Km saati bulamazsan haber verirsin istiyorsan:)
Food's life! Learn it.

mcsahan

kartal sanayide kime sorsan gösterir

rsumerkan

Alıntı yapılan: atayondem - 12 Şubat 2010, 16:12:35
Bende var ancak numaratörü arızalı km dönmüyor yani 400.000 küsürde takılı kaldı.Km saati bulamazsan haber verirsin istiyorsan:)
[/quote

ben tamirini yapıyorum onların yolla yapayım]
tekrar golf mk1 yeni proje

mami6848

Alıntı yapılan: rsumerkan - 13 Şubat 2010, 22:24:28
[/quote

Kesinlikle Rahmi abi gözü kapalı parçalıyo takıyo benimde arızalıdı sağ olsun yardımcı oldu....

Atay

Alıntı yapılan: rsumerkan - 13 Şubat 2010, 22:24:28
[/quote

Çok teşekkür ederim Rahmi mesajı yeni gördüm acak okula döndüm umarım daha sonra :)
Food's life! Learn it.

rsumerkan

Alıntı yapılan: atayondem - 15 Şubat 2010, 23:11:52

Çok teşekkür ederim Rahmi mesajı yeni gördüm acak okula döndüm umarım daha sonra :)

allahın izni ile bu hafta sonu mersine taşınıyorum mersine yollarsın yapar yollarım nezaman olursa
tekrar golf mk1 yeni proje