Veee ANgellarda oldu nihayet...

Başlatan mussel, 28 Mayıs 2007, 00:10:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mussel

Evet arkadaşlar dediğim gibi resimlerin tamamını bitirdim sonunda...
03.06.2005

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Erhan

Maşallah,

kapı kolları olmamış bence bir de egzosu biraz daha yukarı alırsan daha iyi durur, önden güzel duruyor gerçekten.

ARDAcan

Alıntı yapılan: Erhan - 28 Mayıs 2007, 00:21:27
kapı kolları olmamış bence bir de egzosu biraz daha yukarı alırsan daha iyi durur
+ kapi citalarinla kapi kollari kirmizi olsa, veya citalar hic olmasada olur  :D
siyah taban far ve stop grubunu normalde beyenmezdim ama
samimi soluyorum tek yakisan renk ve arac budur  ;)
masallah cok şık durmus, kazasiz belasiz  :)

escocem

araç gerçekten çok şık kazasız belasız sürüşler..egzos yukarı alınsa perfect olacak..

corrado_g60

farları bende cok begendım..
ama bencede kapı kolları ve cıtaları boyat ;)

Dr_EmrE

Kapı kolları haricinde 10 numara :) Bi de bu plakalara ne diolardı bende böle yazdırmak istiyorum ama mühüründe problemmi çıkıyormuş takipçi öle bişe dedi...??
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

mussel

Arkadaşlar hakikaten bu kapı kolları ben hariç herkesin dikkatini çekiyo sanırım.Yarın kökünden çıkarıcam kapı kollarını.. ;D
03.06.2005

vw6n

mustafa benim yolum bu gün aksaraya düştü biyere sordum senin angel lardan 450 dedi uur'un satoplara 380 dedi bana pahalı geldi.kapı kolları ve çıtaları boyatırsan söküp boyattır ve plastik üzerine boya yapılırken bişey sürüyorlarmış ozaman boyada çıkmıyormuş.

UuR

ahh be mustafa abi o encıllar yanmıyor mu hiç  :)...siyah taban tam istediğim gibi.nasıl yandığını görseydik birde.bir kaç kişi alırsak belki indirim  neyin ii olur.
bu arada araban gercekten güzelmiş.allah her tülü beladan korusun..
maşallah. :)

Dr_EmrE

Evet bide gece yanarken görsek ya :)

8)
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

mussel

Buyrun arkadaşlar sizin için gün batımından önce çektim...
03.06.2005