T5 6 aylık Vergi ?

Başlatan ahmet0614, 01 Şubat 2010, 12:53:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet0614

Arkadaşlar bugün gittim 2004 1.9 105 hp T5'in 6 aylık vergisini yatırdım geçen sene 314 tl yatırmıştık bu sene 202.5 tl yatırdık vergiler düştümü neden böyle geçen seneye göre ucuz oldu bilen var mı ?
( Ankarada İstanbul Yolu Makasları Meşhurdur :P...)

nizam

yaş ilerledikçe klasman düşüyor
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ADEMÜÇÜNCÜ

0-3
3-6 yaş arası vergiler düşük

ADEMÜÇÜNCÜ

Ayrıca araç minübüs mü City van mı? Umarım bankaya yatırmadınız parayı.Bankalar hep yanlış işlem yapıyor. Panelvan-City de

ahmet0614

Araç uzun şaşe cityvan denizbanka yatırdım parayı ama internetten mtv sorgulamadan ordada 6 aylığı 202.5 tl senelik ise 405 tl gözüküyor..

®oyal

Benim T5 te 2004 model vergisini gelir idaresinden öğrenip yatırdım 1-6 yaşı geçip 7-14 yaş aralığına girdi.

ADEMÜÇÜNCÜ

MTV Sorgulamadan bir de siz bakın derim daha önce başıma geldiği için söylüyorum. 3-4 ıl önce 250 TL olan vergiye banka 205 TL filan demişti ben de görevliye eminmisiniz dedim sistem de öyle gözüküyor dedi, sonra vergi dairesine gittim 250 TL ödedim. Araçların projesi minübüs-kamyonet-panelvan olarak farklılık gösteriyor bankalar bazen buna dikkat etmiyor o yüzden eksik alıyorlar cezalı duruma düşüyorsunuz. Geçmiş yıllarda bunun ceremesini çeken çok oldu. Ama şimdi sistem değişmiş olabilir. Tabi yaş dilimlerinden de vergi düşüyor.

hakan99

sevgılı adem su an oyle bır problem olmaz evet aynısını bende yasamıstım gecmıs yıllarda ama su an ınternette zaten plaka ya cıktıgı için sorun olmaz kanaatındeyım.

®oyal

MTV HESAPLAMA

MTV SORGULAMA VE ÖDEME

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp

ahmet0614

evet sonuçta plakayı girip bakıyorum ödemiş olduğum miktar çıkıyo karşıma o zaman doğru ödeme yapmışım...