polo 2009 frenler ötüyo :(

Başlatan hardx, 29 Ocak 2010, 17:15:24

« önceki - sonraki »

hardx

Arkadaşlar sabah arabayı çalıştırdığımda araba ısınana kadar frene basınca ötüyo neden böyle oldu anlayamadım sorun yaratırmı ?
Volkswagen POLO

polo38

Aracın ısınmasıyla ilgili olmayabilir.Biraz daha sesi tarif eder misiniz?

hardx

şimdi şöyleki sanki balatalra bişe sıkışmış öle ötüyo nası tarif etceğimi bilmiyorum.
Volkswagen POLO

polo38

Balataları temizletin.Bir de öyle deneyin devam ederse farklı birşey düşünülebilir.

hardx

nası yapacam balata temizleme işlemini?
Volkswagen POLO

polo38

Bakım yakınsa bakımda yapıyorlar otomatikman.Araç garantide olduğu için servise gitmeniz iyi olur (aslında yetkili servise gerek yok da sorun olmasın.) 4 teker sökülecek .Sonra balatalar da yerinden sökülüp spreyle temizlenip yerine takılacak.Olay bu.

hardx

off okadar vaktim yok nese başka yolu yokmu
Volkswagen POLO

polo38

malesef tek yol bu temizlik için.Belki de pislikten değil de başka birşeyden olabilir sorun.Garantiden halledilir.

cengo26

çogunlukla ötüyo bendede ötüyo ama nedenini bilmiyorum.arkadasın 2005 passatta da ötüyor

hardx

işin garibi araba ısındıktan sonra ötmemeye baslıyo  :t
Volkswagen POLO

Evrenos

aynı sıkıntı bende de mevcut 2004 poLo var araç sogukken ve arac yıkandıktan sonra

polo38

Bak bende de şu var.Kışın oluyor.Geri geri gelirken arkadan bir gıcırtı geliyor ki sorma gitsin.Sebebi de bulamadım.Delirtiyor beni bu ses ???

hardx

benide frenler delirtiyo allahtan iyi tutuyo
Volkswagen POLO

firatyilmaz

benım aracımda sabahları ılk frende otuyo.ben yapacak hıc bırsey bulamadım.serviste kampanaları balataları temizlettirdim.bır hafta ses kesıldı ama sonra tekrar basladı.volkswagenın bazı aksılıklerı var oda bunlardan bırrı sanırırm