Spor Pedal Seti

Başlatan mustklc, 26 Ocak 2010, 11:27:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustklc

Arkadaşlar benim pedallar özellikle debriyaj pedalı çok aşınmış,

ayağımda düz taban var o yüzden sert geliyor. tabanım nasır bağlamaya başladı. spor pedal seti alayım diyorum. deneyen var mı ? memnunlar mı
Araba binmek içindir..

ahmed6042

Ben orijinalden yanayım.Dışarıda satılan o tür ürünler bizim araçlarda eğreti duruyor biraz.Alacaksan orijinal al derim.Çıkma da bulabilirsin temiz.
Das auto.

GolfMk1Cabrio

Bende orjinalden yanayım spor pedalların ayakları yakın zamanda kırılır  düşer boşuna masraf ama pahalı ve kalitelileride var tabiki onların yeri ayrı alıcaksan 10 liraya satılanlardan değil kaliteli al bir ömür kullan !
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

VWci

Ben de Audi TT'nınki var memnunum ama kayıyor biraz...

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: VWci - 26 Ocak 2010, 20:33:09
Ben de Audi TT'nınki var memnunum ama kayıyor biraz...
Fotosu varmı abi şekli nasıl güzelmi ?

suskun

H.G WORKS

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: suskun81 - 26 Ocak 2010, 22:12:55
http://img691.imageshack.us/img691/4384/8natt.jpg      bundan zannedersem çok şık ama
Harbiden çok şıkya ama biraz küçük gibi geldi ban  :)

VWci

Evet resim ta kendileridir.

Ouzoo

Bendede tt pedal seti var. Kayma olayı var ama orjinal padlerden kurtulup bunlara geçince ilginçtir ayaklara rahatlık geliyor :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mustklc

audinin ayak dayama yer çok orjinalmiş.  uzun yolda çok lazım olur.

arkadaşlar bu uzun yollar bitiriyor beni . bugun 300 km yol yaptım. bunun 100 kmsi ankara içinde dur kalk dur kalk. ayaklarım bitti resmen. bu düz tabanlılar için özel bir donanım yok mudur acep?
Araba binmek içindir..

maminci

SNCKTR

sen hep uzun yol yapıon galba araç kaç km de :)

suskun

Alıntı yapılan: blackboyss - 18 Şubat 2010, 19:09:55
golf 4 uyumlumudur ?
VW ci nickli arkadaşa bir danış istersen
H.G WORKS