Bu nedir yaaaaa????

Başlatan lostys, 23 Ocak 2010, 23:00:14

« önceki - sonraki »

lostys

GolfMk1Diesel

İlker abi arkadaş sitemize üye zaten... :) G60 16v. 1.8 lt LIMITED EDITION motor atmıştı dragdan draga gidiyodu abimiz... :)
Kılıçoğlu Garage.

cemdermen

2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

mecamir

alet çok fena, siteye üyeydi sahibi. güzel araba, güzel fiyat.

lostys

kimdi sitede ya? çıkaramadım?

GolfMk1Diesel

TRtunıng nickli bi abi dur üyeliğini çıkarayım hemen...  ;)
Kılıçoğlu Garage.

lostys

TİMUR

aracın sahibi coşkun akça arabayı bu hale getiren usta küçükköy sanko san sitesinde satılmış usta 1-2 -3 -4 vites hep sarıyordu kalkamıyordu galiba 340 hp  falandı. 3-4 sene evvel o taraflara işim düşmüştü uğradım o zamanlar sadece hatırladığım kadarı ile turbo vardı +süper şarj bağlıyorlardı sonra kol cıkardı sonra ne oldu bilmiyorum. ben scırocco için  audi  1,8 turbo pistonlarını ondan almıştım
SCIROCCO  GTS MK2 1,8 8V

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: TİMUR - 23 Ocak 2010, 23:36:11
aracın sahibi coşkun akça arabayı bu hale getiren usta küçükköy sanko san sitesinde satılmış usta 1-2 -3 -4 vites hep sarıyordu kalkamıyordu galiba 340 hp  falandı. 3-4 sene evvel o taraflara işim düşmüştü uğradım o zamanlar sadece hatırladığım kadarı ile turbo vardı +süper şarj bağlıyorlardı sonra kol cıkardı sonra ne oldu bilmiyorum. ben scırocco için  audi  1,8 turbo pistonlarını ondan almıştım

sen yaşıyomusun yaaaa
Volkswagen Motorsport

TİMUR

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 23 Ocak 2010, 23:50:19
sen yaşıyomusun yaaaa
allah allah az gelmedim karşıya sana yardımcı olmak için ama sen tırt ;D ;D ;D
SCIROCCO  GTS MK2 1,8 8V

burak.akın

arka plakalığın orası orjinalinde mi öle ??? rabbit yazan yer ?? bu arada makina fena ya içim gitti :)  :sevgi: :sevgi:

Han

ilker sende her yerde yakalıyorsun beni heheheh :D :tamamdir :sevgi:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Ben konuşuyorum hala araba 375-400 hp falan asfalt üzerinde 375 lere dynoda 400 e kadar çıkıyo demişti  :tamamdir Çok fena bişey hatta arka ATSlerini satarmısın dedim olmaz demişti ankarada bir tane corradoda varmış bu kadar ofsetli ATS Cup onları alıcam fakat sahibinin satmaya niyeti yok dedi !
Bence bu para az bile ! ! !
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SCORPIONMAN2005

araç sanko sanayi sitesinin orada duruyor yakından incelemedim ama başka bir forumda  porche motoru var üzerinde diyordu.375 hp güç üretiyor.sahibinin satacağını sanmıyordum çünkü 2-3 yılı aşkın bir süre üzerinde çalışılmış bir makine.İstenilen para az bile o araca.