Golf Gti Taksi

Started by type-r, 14 June 2009, 01:30:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GolfMk1Diesel

Quote from: gokhanficici on 24 November 2009, 19:04:13
Evet var 4 kapılı GTI ben bitek mk1lerde yok zannediyodum onlarda bile varmış bence GTI dediğin tek kapı olucka arkadaş  8)

Mk1 GTI lar 4 kapılı olarakta üretildiler sadece Mk1 ler değil Mk2 ler Mk3 ler...

yani sadece tek kapılı GTI Yoktur 4 kapılıda vardır...
Kılıçoğlu Garage.

dt kaya

Quote from: golfburak58 on 24 November 2009, 15:40:59
konuyu bende hortlatıyorum ama 4 kapı bi gti olmasını burda kimse nasıl farketmez.tamamen çakma benim bi arkadasımda petekli ızgara getirtti istanbuldan polosu için o daha orjinaal duruyor.ankara bahçelide golf4 taksi gördüm hayatımda ilk defa bende meraklısı olduğuna eminim

evet bahçeli 3. caddede golf 4 taksi var ben de gördüm geçen..istanbul daki çakma gti olsa da süper olmuş taksi filmindeki 406 gibi bu da gti olsaymış tam havaalanı taksisi olurmuş :tamamdir

golfburak58

ank da başka görme fırsatı olmaz zaten sanmıyorum taksi olarak golf 4.cok sevimli ama hoş degil

kamil72

arkadaşlar arabama göstermiş olduduğunuz ilgiye teşekkür ederim :sevgi:GOLF BİR TUTKU BENİM :tamamdir İÇİN

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

nizam

harbiden geldi  :D

hoşgeldin
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

e12

kamil72

GolfMk1Diesel

Quote from: kamil72 on 22 January 2010, 08:48:15
hoşbulduk herkese  ;)

Gerçekten GTI mı bende soğanlık Shell yanından geçerken gördüm bi MK 5 O da GTI görünümlüydü sizinkimiydi acaba?
Kılıçoğlu Garage.

kamil72

evet benim arabadır mutlaka.zaten İSTANBUL'da bir tana golf v  taksi var..bu arada gti değil arkadaşlar tesbitte bulunmuş ::) zaten gti dış görünümü mevcut ama kullanılan donanım tamamen orijinal malzemeler servis çıkışlı..

nizam

Quote from: kamil72 on 24 January 2010, 12:01:03
evet benim arabadır mutlaka.zaten İSTANBUL'da bir tana golf v  taksi var..bu arada gti değil arkadaşlar tesbitte bulunmuş ::) zaten gti dış görünümü mevcut ama kullanılan donanım tamamen orijinal malzemeler servis çıkışlı..
,
zor olmuyor mu abi ? benzin bakım vs taksicilerin bazısı hala sahin doğanı özlüyor
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

SNCKTR

o araç tüplüdür dimi bide 1.6 mı 1.4 mü 8)

STAK67

bende hortlatayım geçen istanbula geldiğimde bende gördüm bunu :) istanbul modern'in orda