98 Polo merkezi kilit sorunu

Başlatan merthpolo, 22 Mayıs 2007, 19:42:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

merthpolo

arkadaslar yaa bugun arabayı tam kapatıcam basıorum alarmn dugmesıne merkezı kılıt kıtlemıo kapıları arkada saqda bı motoru var 6n olanları bılır ona bakdım ıcı su almıs bozuldu tamırı olmaz herhalde artık esas mesele pahalı bıseymı:(bı yol gostern bana yaaa..
the polo gti`s little brother the 101 ps 1,4litre 16v Sportline

VWci

son onu sokup icini kurut....sonra yeniden dene..

merthpolo

saolasın denıyım abı bı...

Erhan

banada oluyor, o  hortumlar falan nemden, sudan dolayı etkileniyor, hava kaçırıyor bazen kapatamıyor kapıları.

merthpolo

ılk olduqu ıcın heycan yapdımm ınsalla onemlı bısı deıldır..

VWci

icin kuruttuktan sonra eger acabilirsen..paslanan bir seyler varsa onunlari guzel bir pas cozucu ile temizlersin..herhalde sorun olmaz..;)

merthpolo

saolunn abımlermm denıceemm bugun kurutmayı fln..

mussel

Abicim sonuç alamazsan ikitelli sanayide 120 ytl sıfırı.Bilgin olsun.Gidipte çıkmacılara sorma bence daha fazla istiyolar. ;)
03.06.2005

merthpolo

merthpolo

buaradaa bı gelısme var kılıtlemıoo ama kılıtlı kapıları acıo  :-X

VWci

onun vakum hortumu var...bazen  o cikmis olabiliyor...bagaj kapaginin icinde olmasi lazim...taa 1999 da bunun gibi bir sey basima gelmisti...

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

merthpolo

ıcını acdım abi oksitlenmis bı kısmı ben beceremıcem bunu yarın goturucem bı bılene yardımlarınız ıcın saolun..buarada y ler benm hımayemde ıster kecı yer ıster ıster kuzu no problm..