İstanbul mk1 tanışma ve buluşma organizasyonu

Başlatan SCORPIONMAN2005, 06 Ocak 2010, 19:14:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemdermen

2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

vortex

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 07 Ocak 2010, 23:52:47
arkadaşlar bu pazar malesef ben doluyum.VW dostları 10/01/2010 pazar günü saat 10,30 da maltepe wonderland te brunch yapacaklar.açık büfe kahvaltı deniz kenarında 15 tl kişi başı.Orada en eski vw ve golf  benim olacak sanırım ama gitmeyi düşünüyorum.Hiçte gocunmam valla.Maksat değişiklik olsun.Cuma akşamı 20,00 değişirse haberimiz olsun.herkesin birbirinde teli var sanırım.Bende Muhammetin var örneğin.

yok değişiklik yok hafta basından beri konu açık ve bugun cuma artık herkes işini ayarlamış değişiklik yok cuma 20:00 müsait olan arkadasları çaya kahveye bekleriz
En KrAlInIzIn YaPtIğI gİdEr. BeNiM aNcA kOmiĞiMe GiDeR:))

mami6848

Alıntı yapılan: vortex - 08 Ocak 2010, 00:30:48
yok değişiklik yok hafta basından beri konu açık ve bugun cuma artık herkes işini ayarlamış değişiklik yok cuma 20:00 müsait olan arkadasları çaya kahveye bekleriz
Bencede şimdilik böle olsun okada ayarladım işlerimi...  :tamamdir

arda_86xxx

evet beyler cuma aksam 20,00 de çınar otelın orda :) ayarladık işten 6 çıkısı bile aldık :)   OKADAR YIKADIK ARABAYI TEMİZLİK  YAPTIK  ;D ;D  bulususalım...  ( golf mk1 .... 1981 GERMANY )

rsumerkan

elinde stiker olan arkadaş varsa getirirse sevinirim
ben doğal halimle orada olacam çamurlu ve paslı  :D
tekrar golf mk1 yeni proje

arda_86xxx

Alıntı yapılan: rsumerkan - 08 Ocak 2010, 12:36:41
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

mami6848

Bir fırsat bulursam bende Temizlerim AŞKIMI ama  :sevgi: henüz olmadı akşama kadar olur inşlh..  :D

rsumerkan

bakalım erken çıkabilecekmiyim ama kesin 21 e kadar orada olacam

GolfMk1Cabrio

Hadi bakalım fotoları ve videoları bekliyoruz biz şans esri Bursa'da yaptık bi buluşma Golf GT Mk1 Cabrio & Golf GLS Mk1 Coupe & Golf GLD Mk1 Hackback sizdende bekliyoruz güzel fotolar hadi şimdiden iyi eğlenceler  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SCORPIONMAN2005

Alıntı yapılan: rsumerkan - 08 Ocak 2010, 12:36:41
Gel ne olursan ol gel ;D ;D ;D ;D ;D Bende en doğal halimle orada olacağım çamurlu.Yıkatmaya fırsat bulursam yıkatırım.

mami6848

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 08 Ocak 2010, 13:38:07
Gel ne olursan ol gel ;D ;D ;D ;D ;D Bende en doğal halimle orada olacağım çamurlu.Yıkatmaya fırsat bulursam yıkatırım.
Bence hepbirlikte yıkamaya çekelim orda hem muhabbet hem yıkama ii olur :D  :saskin:

rsumerkan

Alıntı yapılan: mami6848 - 08 Ocak 2010, 13:50:16
Bence hepbirlikte yıkamaya çekelim orda hem muhabbet hem yıkama ii olur :D  :saskin:

çok sulu buluşma olur  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

vortex

Alıntı yapılan: rsumerkan - 08 Ocak 2010, 16:57:11
çok sulu buluşma olur  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
20:00 de çınar hotel ışıklarda olacam herkesin baktığı kırmızı bi cisim varsa ben ordayım  >:D
En KrAlInIzIn YaPtIğI gİdEr. BeNiM aNcA kOmiĞiMe GiDeR:))

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.