Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
vw GOLF MK1 CABRİOLET...(candy) - Sayfa 10

vw GOLF MK1 CABRİOLET...(candy)

Başlatan e12, 04 Haziran 2009, 20:38:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk1 2.9 vr6

erdinc hayırlı olsun kardesim;). o ilk e30 da cok gezdim ben daha once benim bir arkadasımdaydı o araba (cok cektirmistir o e30 sana ;D)
yenisi ondan cok daha iyiydir hic suphem yok. yavas yavas sur arabayı golfe hic benzemez kallestir e30. :D :tamamdir

e12

Alıntı yapılan: mk1 2.9 vr6 - 06 Ocak 2010, 20:18:22
erdinc hayırlı olsun kardesim;). o ilk e30 da cok gezdim ben daha once benim bir arkadasımdaydı o araba (cok cektirmistir o e30 sana ;D)
yenisi ondan cok daha iyiydir hic suphem yok. yavas yavas sur arabayı golfe hic benzemez kallestir e30. :D :tamamdir
arkadasında 3-4 sene onceydı dımı?dogrudur sızın ordan geldı bızım bolgeye ve bıtık durumdaydı ama hıc cektırmedı 3 ay ugrastım komple motor kaporta boya full yenıledım oyle bındım ben...ve bu yenısı tadından yenmıo... :tamamdir :sevgi:
bana kalleslık yapmazlar bunlar ... :D ;D

mk1 2.9 vr6

evet hatta 5-6 sene once ondaydı cok cekmisti ozamanlar o arabadan.e30 lara guvenin varsa sorun yok.  ;D ;D ;D :tamamdir

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Hayırlı olsun Erdinç abim işte benim gözümdeki 2. kral araba bu bir zamanlar bizdede vardı 3.18 tek kapı kırmızı otomatik vites anahtarı metaldi, marşı basmaktan parmaklarımız yara olurdu  :D Bugün okula gençlerden biri gelmiş hava atmak için 4 kapı BORBETLİ BMW E30la bi baktık alt karteli patlatmış kaldı araba orda  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

e12

Alıntı yapılan: gokhanficici - 07 Ocak 2010, 23:57:36
Hayırlı olsun Erdinç abim işte benim gözümdeki 2. kral araba bu bir zamanlar bizdede vardı 3.18 tek kapı kırmızı otomatik vites anahtarı metaldi, marşı basmaktan parmaklarımız yara olurdu  :D Bugün okula gençlerden biri gelmiş hava atmak için 4 kapı BORBETLİ BMW E30la bi baktık alt karteli patlatmış kaldı araba orda  :D
cok saol gokhancım darısı basına daha iyileri sizlerın olur inşallah...

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: e12 - 09 Ocak 2010, 00:10:13
cok saol gokhancım darısı basına daha iyileri sizlerın olur inşallah...
Valla VW den sora alıcağım BMW E30dur Coupe veya Cabrio çok süperler ya  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

Hayırlı olsun Erdinç abi 3.25 güzel araçtır. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

e12

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: e12 - 17 Ocak 2010, 17:32:54
tesekkur ederım bırkan...

Motorda bi sorun varmı genelde BMW lerin motorları pek temiz olmuyor?
Kılıçoğlu Garage.

e12

Alıntı yapılan: VW SPEED - 17 Ocak 2010, 20:09:30
Motorda bi sorun varmı genelde BMW lerin motorları pek temiz olmuyor?
baya bı ogrenmıssın sen bmw lerı bakıorumda ;Dkaç tane parçalamıstın ;)merak etme temız cok sukur saolasın..

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: e12 - 17 Ocak 2010, 21:21:12
baya bı ogrenmıssın sen bmw lerı bakıorumda ;Dkaç tane parçalamıstın ;)merak etme temız cok sukur saolasın..

Önceden gelirdi hep bakıma 1 kaçtane...saol abicim. E artık motoru bitmeden bunu bırakmazssın?
Kılıçoğlu Garage.

e12

cok sıkıldım bıraz fotolarla oynadım ercı kadar yapamasakta bu saatte bu kafayla ancak :D :D :D :D

e12