buda benim golf um arkadaşlar.

Başlatan arda_86xxx, 31 Aralık 2009, 20:16:19

« önceki - sonraki »

arda_86xxx

Alıntı yapılan: car wolf - 02 Ocak 2010, 19:18:20
hoş geldiniz sitemize keyifli forumlar dilerim , kazasız belasız sürüşler dileği ile
Alıntı yapılan: car wolf - 02 Ocak 2010, 19:18:20
hoş geldiniz sitemize keyifli forumlar dilerim , kazasız belasız sürüşler dileği ile

eyvallah saolasın...

TİMUR

hoş geldin keyfli forumlar dilerim . kadir hani yeni acılan carrefour un yanındaki sokakta idi demi ?
SCIROCCO  GTS MK2 1,8 8V

arda_86xxx

kadir yeni açılan carrefour demişşisn ama nedemek istedin anlamadım ? timur

Alıntı yapılan: TİMUR - 04 Ocak 2010, 00:25:21
hoş geldin keyfli forumlar dilerim . kadir hani yeni acılan carrefour un yanındaki sokakta idi demi ?

mami6848

hoş geldin kardeş hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşlh..

arda_86xxx

saolasın kardeşim eyvallah bu araba satılıktı görmüştüm yeni aldın sanırım yoksa yanlışmı hatırlıyorum .
Alıntı yapılan: mami6848 - 06 Ocak 2010, 11:18:25
hoş geldin kardeş hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşlh..

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

arda_86xxx

evet oo sattı bende sattığı adamdan aldım topladık biraz boya çürükleri felen....
Alıntı yapılan: nizam - 06 Ocak 2010, 11:58:25
kürsadın araba değil miydi bu

nizam

en son iki sene önce bi kullanmıslıgım vardı dagınıktı o zamanlar toplayacak filandı sonra kayıp oldu
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

arda_86xxx

masraf ettik biraz suan ön amortisörleri patladı almaya gitti babam yapılcak bugun.. bide ön taraf biraz bişeyler istiyor birde iç döşemeler....
Alıntı yapılan: nizam - 06 Ocak 2010, 12:03:45
en son iki sene önce bi kullanmıslıgım vardı dagınıktı o zamanlar toplayacak filandı sonra kayıp oldu