Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
boyandık - Sayfa 8

boyandık

Başlatan efsane, 17 Ağustos 2009, 23:14:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

efsane

arka ve on tamponlarımızda elımızde artık  onlarda boyanacagı gunu beklıyorlarrr:)

GolfMk1Cabrio

Abi hayırlı olsun ya tamponlar güzelmiş iyi bulmuşsun senin işin benimkindende zor valla tamponları eve koyuyosun eşin bişey demiyomu ben kendi odamın balkonuna jantları lastikleri falan koydum arkamdan güdümlü terlik fırlatıyo  :D Tampon koysam napar Allah bilir eve gelirken bakıyorum yukarı her an kafama ATS Cup düşebilir  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

efsane

aman dıkaat et gokhanım sonra gokhan cup oluıursun:) şaka bıyanada ben bekarım daha evlenmedımm :) annemde saolsun bışedemıyor  cok saol gokhanım

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: efsane - 23 Aralık 2009, 14:37:12
aman dıkaat et gokhanım sonra gokhan cup oluıursun:) şaka bıyanada ben bekarım daha evlenmedımm :) annemde saolsun bışedemıyor  cok saol gokhanım
Demiyorsa iyisin abi aslında tamponlar siyahta güzel olurda kromun tadıda bi başka canim  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: efsane - 23 Aralık 2009, 14:37:12

Abi şu tamponlar hakkında biraz bilgi verebilirmisin?
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

Alıntı yapılan: VW SPEED - 23 Aralık 2009, 16:16:00
Abi şu tamponlar hakkında biraz bilgi verebilirmisin?

birisi birkana krom tampon bulsun  :D ;D piyango tutarsa (30.000.000,00 ) almanyadan alıp gelcem söz
My Cars Audi & Vw Germany Style

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

mk1 2.9 vr6

tamponun altına da duckbill karbon karlık koyarsın artık ;) :)

GolfMk1Diesel

Heh Cemre abi benimde aradığım şey bundan ama bu abim kısa tipinden almış..
Kılıçoğlu Garage.

Han

bende kısa tipinden çok hoşlanıyorum :D hehehe :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: ercijuana - 23 Aralık 2009, 19:43:59
bende kısa tipinden çok hoşlanıyorum :D hehehe :D

Abim sanada lazım uzunundan boşver kısayı. :D
Kılıçoğlu Garage.

efsane

uzunlar yere cok yakın kaldıgı ıcın kıssa tıp kullanmak daha mantıklı gorsellık olarak uzun tıplerınkı daha bı başka ama kırılma rıskı olcu fazla gokhanım hele bıraz bı sıyahdan hevesımızı alalım da sonra krom a cevırırız artık ıstersek sıyah agırlıklı aksesuar kullanılacagı ıcın sıyahı tercıh ettım

SCORPIONMAN2005

Ne durumdayız tamamlandımı yoksa devam mı ediyoruz?allah kolaylık versin ama bunca emeğe değmiş gibi duruyor:)fotoları paylaşabilirseniz sevineceğim.

efsane

saolasın daha kaportadan cıkmadı arkadaşım kan kusturuyorlar burda bana ellerıne dusmeye gor sayarsan paralarını elıne adamların cekersın benım gıbı