Rölanti Ayar Valfi

Başlatan SOFIYA, 17 Aralık 2009, 22:34:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SOFIYA

Merhaba arkadaslar 98 1.6 benzinli manuel polo arabam var.Boğaz kelebiğini temizledim.Ama sorun cözülmedi.Daha sonra servise goturdum ozel bir servise bana rölanti ayar valfinin değişmesi gerektigini soylediler ne kadar dogru acaba?Yardımcı olur musunuz?

nakres

götürdüğün servis vw servisimiydi ? ::)
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

06onur

%DE 90 DEĞİŞMESİ GEREKMİYORDUR. AÇII BOZULUYOR BİZİM ARAÇLARDA GENELDE ONDAN YAPIYOR. YADA BOĞAZ KELEBEĞİNİN ELEKTRİK SIKINTISINDAN ÇIKIYOR. YETKİLİ SEVİSTE Bİ BAKTIR İSTERSEN.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

SOFIYA

servis vw idi.Ben forumdan okudum kimse rölanti ayar valfinden bahsetmiyordu,acaba ne kadar dogru?Kafayı sıyaracagım.Cok servislere gittim ama sorun cozulmedi.Acı nasıl düzelir ve kelebek elektrik sıkıntısı nasıl cozulur?

06onur

rolanti ayar valfi neymiş elektornik ateşleme  ise boğaz kelebeğidir. Orada rolanti motoru var. Açı bozuk ise bağladıkları cihaz ile ayarlanıyor ama herkes ayarlayamıyor niyeyse. Serviste başka bir boğazkelebeği ile denediler mi?

kesin boğaz kelebeği ise 350ye değişir. Eletrik tesisatına ben baktırmadım forumda baktıranlar vardı bir araştır. Boğaz kelebeği konusunu iyice oku aynı sorun varsa özelden irtibata geç.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

SOFIYA

Tesekkurler Onur.Rölantı ayar valfi ( motor ) Serviste baska bogaz kelebegi ile denemediler.Yanlız ben bugun bujıleri temizledim,biraz degişiklik oldu.Eger 3 tırnaklı bosch marka bujı bulabilirsem yarın degistirecegim o soruna bakacagım.

06onur

Kesinlikle değiş kmyi kaydet 30.000 i geçirme o çok etkiler. İnşallah kabloların bobinin zarar görmemiştir
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

SOFIYA

Bugun baktım ama simdilik bursa da 3 tırnaklı bujı bulamadım :((
bobin konusunda birsey diyemecegim.Onu saglam oldugunu nasıl anlarım?