İlk araba kullanma maceranız:)

Başlatan dt kaya, 13 Aralık 2009, 09:28:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dt kaya

evet arkadaşlar ilk defa araba kullandığınızda kaç yaşındaydınız ne kullanmıştınız ve de nasıl bir deneyimdi???

ben kendiminkini anlatayım:90 model bi bmc kamyonet vardı bizde(direksiyonu çevirmek için 10 kaplan gücünde olman gereken ve de vitesi senin dizinle yolcunun dizi arasında çarpa çarpa gidip gelen)yaşım da tahminim 7 filandı atölyemizin önünde demir doğrama yüklüyorlardı babamla işçiler,velhasıl kelam motor da çalışır durumdaydı ben sinsice gidip oturdum direksiyona el frenini de bi kuvvet indirmişim(nasıl indirdim hala şaşıyorum:) ) herhangi bir vitese takıp debriyajı salınca küt! önde bi direk vardı oraya girdi kamyonet :D Allah tan pek bi hasar olmadı zaten önündeki tampon demirdendi :) yani ilk sürüşüm bi kazaydı :t

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

car wolf

My Cars Audi & Vw Germany Style

Han

74 mercedes Slc kullandım tek kapı 4500 motor 300 Hp otomatik vites ilk gaza bastığımda neye uğradığımı şaşırdım şahlandı araba bir baktım 80 km hız olmuş :D :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

dt kaya

:-[görmedim arkadaşlar kusura bakmayın olsun burdan devam ederiz  ;)

polo38

Benim ilk sürüşüm 12 yaşındaydım.Bizde uno vardı.Arabayı bi şekilde kaldırdım.Kaldırdım ama o hızlanışı unutamıyorum.Duvara girmeme ramak kalmıştı.Uzun süre binemedim ;D

dt kaya

siz baya yaşlı başlamışsınız kullanmaya :D

car wolf

7. sınıfa giderken dizel mk2 kullanmıştım hid. direksiyon yoktu olduğu yerde ağırdı bağya >:D
My Cars Audi & Vw Germany Style

polo38

Alıntı yapılan: dt kaya - 13 Aralık 2009, 22:39:28
siz baya yaşlı başlamışsınız kullanmaya :D
Babam belli bi yaştan önce olmaz dedi.Sonra hadi deneyelim dedi.İlk denemeden sonra korktum . ehliyet almak için kursa gidene kadar 10 km km anca kullanmışımdır.

dt kaya

ehliyet almadan önce kullandığım son araç 2001 passat 1.8 t comfort tu..ne makineydi yahu o turbo sesini duyunca kalbim direksiyona çarpıp geri geliyordu bi de acemilik te eklenince üzerine... ;D

lostys

hmm ... bi hatırlasam.. 12-13 yaşındayken, peder çay boyundan gelirken vermişti kamyonu :D ilk o zaman kullandım, ford cargo 2217 ydi sanırım :) yada 2517 :)

GolfMk1Diesel

Durun uleyn benimde bi maceram var. :D

10 yaşımdayken ısuzu wfr kullanmıştım mubareğin vitesi koldan olduğu için aracı 3 ile kaldırmıştım sanırım. :D
Kılıçoğlu Garage.

mikail

12 yaşımdaydı modoko da amcamların koltuk imalat atölyesi vardı amca oglundan bi şekilde arabanın anahtarını alıp kırmızı mk1i 5 15 metre sürmüştüm.ogunden sonra vw kanıma işledi zaten:)

Emregündoğdu

arabayı yıkadım anahtarı vermedım bizim sokagın kızları gecerken patinaja dusurerek kacırmıstım 13 yada 12 yasındaydım ilkin kaldıramadım istop etti güldüler cok sinirlendim kökledim gazı we patinajla kalktım gedigimde gitmişlerdi :D:D