Edirne'de özel volkswagen servisi

Başlatan ergin, 15 Eylül 2008, 23:54:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ergin

Arkadaşlar bir araştırma yapıyoruz yardımcı olabilirseniz seviniriz;
Yaptığımız araştırmalarda Edirne'de özel volkswagen gurup servisi (mekanik) olmadığını gördük garantisi dolmuş araçların eğitimli personel tarafından uygun fiyatlarla tamir ve bakımını yapacak özel servis açmayı planlıyoruz.Görüş ve önerilerinizi bu forumda bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

vw6n

Edirnede vw özel servisi yok benim ateşleme bobini yanmıştı Edirne girişindeki sanayide büyük sayıla bilecek bir vw parçacısından almıştım ama takmak için herhangi bi tamirciye 20 ytl'ye taktırmıştım.Edirnedeki üyelerde yazar zaten hayırlı olsun ;)

ergin

Teşekkürler; Tabiki yedekparça olarakta hizmet vereceğiz böylece parçacı ve usta ile ayrı ayrı uğraşmayacaksınız tüm bakım ve onarımlar garantili uygun fiyatlı yedekparça ile yapılacaktır.

cemdermen

edirnede kapanan merdeces fabrikasındaki ustalardan birkaçı birleşip özel servis kurdular....tam yerini bilmiyorum ama vwcilerin oraya gittiklerini biliyorum
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

Han

Golf 1 yedek parça olacaksa bende edirnedeyim ama aksesuar da isteriz baştan soyleyeyim :D  :D ;D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

mettin

önemliiiii  arkadaşlar 85 model volkswagen scirocco var kaza yaptım çamurluk iki taraf kaput ve sol ön sinyal lazımmm yardımcı olur musunuz ? 0535 331 83 32