Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ve sonunda t5 imle geldimm.(Avantaj resim son sayfa )

ve sonunda t5 imle geldimm.(Avantaj resim son sayfa )

Başlatan burak_37, 30 Kasım 2009, 12:15:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak_37

:melek:Buyrun Resimler ;)
arabanın pasaklı olduğuna bakmayın çünkü her zamanki hali  :) ;D

ALIN SİZE NAZARLIK  >:( :'(

GolfMk1Cabrio

Maşallah çok güzel bide çelik jant taktınmı dahada süper olur  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

burak_37

o şartta  :) babamın huysuzluğu.illaki jantlar orjinal olacak  :D .orjinallerinin fiyatları 4 ü 1600  :o bu yüzden takamıyoz :D

Yükselgfb

Renk hariç güzel araç güle güle kullan :tamamdir ben trans da siyah hariç diğer renkleri beğenmiyorum pek :(
benim pederde de aynısının siyahı var çok karizmatik araba bunlar vito falan hikaye kalır yanında 8)

ayrıca transa bence cant da yakışmıyor araç zaten yüksek tekerleklerle kasa arasında biraz fazla aralık var oraya çok gösterişli bir cant takınca bence aşırı sırıtıyor ben de orjinal cant veya çok sırıtmayan başka bir cant taraftarıyım :)

burak_37

burak_37

GolfMk1Diesel

Valla iyi bi jant ister başka bişeye gerek yok rengide süper zaten keyifli sürüşler..
Kılıçoğlu Garage.

lostys

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

burak_37

katalokta ofrood grisi diye geçiyor.koyu yeşille siyah karışımı bişey halk dilinde füme  :)

Baki_95

o kadarda olsun araban güzel güle güle eskit

car wolf

janta vericeğin paraya yazık kardeş kapakları sök daha güzel durur ups araçlarının caddylerinki öyle etrafınada gri renkle boyamışlar çok hoş duruyor . arabada güzel kazasız belasız cezasız sürüşler
My Cars Audi & Vw Germany Style

burak_37

Alıntı yapılan: Baki_95 - 04 Aralık 2009, 15:04:08
o kadarda olsun araban güzel güle güle eskit
Alıntı yapılan: car wolf - 04 Aralık 2009, 15:07:01
janta vericeğin paraya yazık kardeş kapakları sök daha güzel durur ups araçlarının caddylerinki öyle etrafınada gri renkle boyamışlar çok hoş duruyor . arabada güzel kazasız belasız cezasız sürüşler
sağolun eksik olmayın
bu arada kapkaları imkanı yok çıkartamam.  :D  :).ancak eskiyipte değişene kadar ;D çünkü babam çıkarttırmaz. bugün sordum.artık bi çelik jantta biz takalım dedim.bir kaç sene sonra arabayı değiştiriebilriz dedi.O yüzden gerek yok  ;D

Cak1R 18

Benim Sözüm Belli Modifiyen Yoksa Temiz Tutcaksın  ;)
  :saygılar