sis lambası

Başlatan mk84, 26 Kasım 2009, 22:52:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk84

arkadaşlar sis lambası taktım arabaya ama tesisatı arkadaki sislere bağladım doğrumu yaptım bilgisi olan varsa tşk ederim. Ha bide arkaya bağlayınca arka stopların biri söndü lamba sağlam ama yanmıyo . Bide önde sis in yerindeki plastiğin arkasında boş bi elektrik soketi vardı ne işe yarıyo bilen varmı ?

GolfMk1Cabrio

Sizin arabanızın sis düğmesi kaç devreli sadece açma kapamamı yoksa aç kapa + 1 devre dahamı eğer sadece aç kapa ise işlem doğru ama 3devreli ise farklı bağlanması gerekir bizim MK1 lerde 3devre 1.kademede ön sisler 2.kademede hem ön hem arka 3.zaten malum kapama devresi bide tesisatı bağlayınca arka lambalardan biri söndü diyorsun tesisatın sis tesisatının fişini çıkar bide öyle dene eğer tekrar yanmıyosa ya ampüldendir yada şase almıyordur  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

zaferg

Merhaba arkadaşlar, arabayı aldıktan yaklaşık bir ay sonra arabada sis lambası olduğunu farkettim :) Sisli bir günde iyi ki varmış diye kullandım. Birkaç gün sonra lambaların çalışmadığını farkettim :) ama araçta herhangi bir uyarı lambası yanmıyor. Sis lambası, farın içerisinde gözlerden biri mi değil mi onu da bilmiyorum. Size sorayım dedim.

maverick

sis farları tamponun altına doğru küçük kuvvetli lambalardır normal farların içinde değildir

sisleri çalıştırdığınızda gösterge panelinde işareti çıkar uzunları yakınca çıkan mavi işaret değil sarı renkli işaret

farları açan düğmeyi açın parkları yakın sonra düğmeyi 1 kademe kendinize doğru çekin ön sisler çalışır 1 kademe daha çekerseniz arka sislerde çalışır göstergenizde 2 adet işaret çıkacaktır kolay gelsin kazasız belasız kullanın siz ve herkes

SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

enver_54

sadece highlinede farların içinde diğer lerinde sonradan tamponun altına takılıyor

maverick

bende öğrenmiş oldum highline da farın içinde olduğunu
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

GolfMk1Cabrio

Bizim Mercodada farın içinde  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

zaferg

Farın içerisinde bir göz daha var, ancak hiçbir koşulda yanmıyor.