golf mk1,mk2, santana,Scirocco,(mk1 veya mk2)

Başlatan GolfMk1Diesel, 01 Eylül 2009, 23:03:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

daha çoook resmi var bunun ... kadir baya göstermişti..

GolfMk1Diesel

Kadir abi hepsini ekleyebilirmisin bakalım neymiş nasılmış?
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

BİLEN BİLİR BU ARACI ARKADAŞLAR.. BİLMEYENLER İÇİN ÜZGÜNÜM   >:D :D ;D  ARACIN MOTORU VE ÖN TAKIMI KESİNLİKLE SORUNSUZDUR TÜM BAKIMLARI YAPILMIŞTIR .. DIŞTAN KOMPLE BOYANMIŞTIR DEĞİŞENİ YOK ORJİNAL BİR GTİ..... 

ilan açıklaması  :o :bekleriz:
My Cars Audi & Vw Germany Style

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: car wolf - 22 Kasım 2009, 14:13:51
BİLEN BİLİR BU ARACI ARKADAŞLAR.. BİLMEYENLER İÇİN ÜZGÜNÜM   >:D :D ;D  ARACIN MOTORU VE ÖN TAKIMI KESİNLİKLE SORUNSUZDUR TÜM BAKIMLARI YAPILMIŞTIR .. DIŞTAN KOMPLE BOYANMIŞTIR DEĞİŞENİ YOK ORJİNAL BİR GTİ..... 

ilan açıklaması  :o :bekleriz:

Sahibide bimiyor galiba abi... :( >:(
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

adam haklı bir yönden motor ve yürüyen bakımları + dıştan boyanmış :D ;D >:D  ::)

car wolf

şimdi hatırladım bu aracı gümrükten çıkmıştı bu birisi yanlışlıkla araçları karıştırmışta almıştı şansa rengini kırmızıya boyattı idi o araç bu avusturya plakalıydi

car wolf

Peki bu aracı bilen varmı ? konu birkanın ama bende fırsatı değerlendiriyorum  ::)

link açılmıyor ilan numarası : #16426618

GolfMk1Diesel

Olsun abi ha senin ha benim ne fark eder. :p Valla çok feci olmuş bu yaa. :-\
Kılıçoğlu Garage.

Han

Abi o aracı bende nette gördüm bizim oradaymış bayramda gebzede olacam rastlarsam durdurur konuşurum ;)
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

car wolf

sağol ercijuana.
araba garajda imiş sahibi hollanda da bayramda gelcekmiş araba hakkında bilgim var ama sizlerede danışayım dedim , bir elin nesi var iki elin sesi var ;) benim bilmediğim sizin bildiğiniz birşey olursa süper olur. yani aracı ilk sahibinde iken bilen varsa tabi bu sahibindeki bilgileri biliyorum hatta arabayı 12.000 TL ye aldılar.

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

car wolf

bu araba 3 sene önce pendik köprüsünün orda idi köprünün altına varmadan önce yatıodu dükkanın önünde bedava valla ama tüpmü ne vardı ? iyi patlamış ::) G 60 ı iptal etmiş  ;)  bununla ugraşıcağıma samsundakini alırım daha iyi :tamamdir

ccc_mk1

konuyu sürekli görüyorum ve artık merak ediyorum..
o kadar güzel ve bazen o kadar cazip araçlar sunuluyo bi kaç arkadaş sürekli çabalıyo ve gördüğü araçları paylaşıyo sana yardım etmek için.
Sn.VWSPEED arkadaşım.al artık bunlardan birisini :D artık ben meraklanmaya başladım her gün foruma girdiğimde ilk bu konuya gşrşyorum ve acaba bu gün almışlarmıdır diyorum :D bundan sonra bende araştırcm snn için hem cazip fiyatlı hem dizel hem 4 kapı bi araba bulurum ama eğer almazsn bozuşuruz ona göre  :D:D:D

GolfMk1Diesel

Tamam abi sende ara ama 2.500 u geçmesin. :)
Kılıçoğlu Garage.