far karartma

Başlatan golf-line2, 01 Mayıs 2009, 00:40:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mördak

kanka camları sökuyoruz stop boyasıyla boyuyoruz sıyaha mete abının dedıgı gıbı ıcten.

golf-line2

arabanın önüne atlayan cocuklar trafik kazalarına arka koltukta olan kazalara ise cocuklara sebeb olurmuş  >:D

golf-line2

Alıntı yapılan: mördak - 29 Mayıs 2009, 22:48:58
kanka camları sökuyoruz stop boyasıyla boyuyoruz sıyaha mete abının dedıgı gıbı ıcten.

waz gectim kanka far karartmadan amerikan kafa yapacam en kristalinden 8)

golf-line2

.

mk3

mk3 sattım
şimdi mk2 aldım yarın ona yapıcam resimleri atarım. :tamamdir :tamamdir

car wolf

bence sarı far çok tatlı duruyor. bu arada mk3 nicklı arkadaş hayırlı olsun link varmı arabanın ?
My Cars Audi & Vw Germany Style

c3t1n

Alıntı yapılan: golf-line2 - 30 Mayıs 2009, 19:04:22
waz gectim kanka far karartmadan amerikan kafa yapacam en kristalinden 8)

amerikan kafa ??? ;D

mira

Şu an yapım aşamasındayız bizde.Yerli 2 tane far aldım.Camlarını söktük.içine siyah artı ( t ) koyup denicez.dışardan baktıgınız zaman farın içini siyah gösterecek.BMW E30 lara böyle yapıyorlar.Denicez bakalım ;)

mira

Arkadaşlar bitti + koyma işimiz içtekiler beyaz kaldı olmadı.onlarada bi çare düşünücez artık.Logo iptali için panjurda hazırlamaktayız.
buyrun...

mira

golf-line2

güzel olmuş yapım aşaması fotoları yokmu bizde yapalım..

mira

hocam aklıma geldi ama sürekli başında duramadıgım için çekemedim.far hunisine karton koyup şablon çıkardılar.sonra 0.6 mm(daha üstü çok zor kesiliyor)sonra bunları + şeklinde kaynatıp parlak siyaha boyadılar.farı acıp içine attıgın zaman dışarıdan baktıgın zaman siyah gösteriyor.öle far boyama gibi ışık kaybı yaşamıyorsun.
ankaradan gelen bi E30 dan gördük.arkadaş böle böle yapın die tarif etti saolsun.Çokda güzel oldu ;)

mira

konumuz deil ama bu arabada ne eksik arkadaşlar????
yüksek o yüzden mi böle duruyor  :saskin:

golf-line2

sana tek far logosuz lazım ..