Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Herkese selam...

Herkese selam...

Başlatan TolgaEREL, 10 Kasım 2009, 22:04:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TolgaEREL

Forumu inceledim ama bi tanışma başlığı göremedim,yeni bir kapıdan girerken bi selam vermek adettir.Herkese merhaba.
Nickimden de belli olacağı gibi Tolga EREL ben İzmir'den,30 yaşındayım heralde 30 yıldır VW - AUDI hastasıyım diyebilirim.
bu güne kadar sırasıyla Audi 100 (77 model sanırım 85 yılında babam gümrükten çıkarmıştı) 1.6 GL,  VW Golf 1.6D (84 model balköpüğü-tek kapı-sunrooflu-ikinci el almıştık),  VW Vento 1.6 Executive(patlıcan moru 2004 yılında Ege Ünv.nin arka tarafında yaptığım feci kaza sonucu pert oldu,bildiğim kadarıyla ankaralı bi tamirci arkadaş almıştı) , VW Polo 1.4 (2004 yılında sıfır aldım,tam adını hatırlamıyorum ama oda patlıcan moru tarzı bi renkti) , VW Golf Primeline (2005 yılının mayıs ayında sıfır aldım 130000 km problemsiz bi şekilde kullandım) ve son olarak gözümü ne kadar A3 e dikmiş olsamda maddi sorunlar nedeniyle 2005 model VW Polo 1.4 aldım ama bu sefer kırmızı...
Şimdiki hayalimse tertemiz bir Golf MKIII
Görüşmek üzere,daha forumda gezecek çok sayfam var :)

maverick

SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

vw6n

Hoşgeldin keyifli forumlar...

cemdermen

çok fazla araç değiştirmişsiniz tecrübelerinizi paylaşmanız dileğiyle..kazasız belasız keyifli sürüşler :)
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

mertkoray