ön göğüs ihtiyacı

Başlatan ekselanss_44, 13 Eylül 2009, 18:18:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ekselanss_44

arkadaşlar herkese slmlar. forma yeni üyeyim benim 4 kapı bi golfum var aracımın herşeyini yeni dizdim fakat bi göğüs bulamadım. yardımcı olursanız cok memnun olurum. çok acil bi golf1 göğüs yardımlarınızı beklyrm..

efsane

aranıyor kısmında satan demırzaf arkadaş vardı daha sıfır nozuller ve hortumları posetınde ıstersen onunla konuşabilirsen

ekselanss_44

anlaştık arkadaşla fakat b kaç eksik var. gögüsün alt kısımları yok

efsane

senın aracın alt kısımları kullanılamaz durumda mı

ekselanss_44

benim eski göğüs farklı eski tip bu arkadaştan aldığım yeni tip ya o okadar önemli değilde gösterge paneli daha acil aracın muayeneden geçmesi lazım panel yok

Mk1GTI

Alıntı yapılan: ekselanss_44 - 26 Ekim 2009, 14:04:27
benim eski göğüs farklı eski tip bu arkadaştan aldığım yeni tip ya o okadar önemli değilde gösterge paneli daha acil aracın muayeneden geçmesi lazım panel yok

Sendeki nasıl bi göğüs.. Benim elimde yeni tip var fazladan ama paneli tek veremem.. senkei torpido kapağı yukarı açılansa komple takas yapabilirim paneli olmasa bile tabi düzgünse elindeki..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ekselanss_44

yok abcm bendekide aşağı acılan yeni tip göğüs.. ya bide buna gösterge paneli lazm
kare gösterge dizel için

ccc_mk1

Alıntı yapılan: ekselanss_44 - 07 Kasım 2009, 15:05:02
yok abcm bendekide aşağı acılan yeni tip göğüs.. ya bide buna gösterge paneli lazm
kare gösterge dizel için
bende var istersen temiz üstelik plazma göstergeler ile birlikte.yanlız benzinli araçdan çıktı fark varmıdır bilmem

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 08 Kasım 2009, 02:09:53
bende var istersen temiz üstelik plazma göstergeler ile birlikte.yanlız benzinli araçdan çıktı fark varmıdır bilmem
Daha iyiya işte dizellerde devir saati yok hem devir saatli plazma bir kadranın olurbildiğim kadarıyla devir saati şarj dinamosundan alıyodu hareketini  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 08 Kasım 2009, 02:09:53

Abi göğüse ne kadar istiyosun ?
Kılıçoğlu Garage.

Han

bende göğüs isterim ama bir kaç ay sonra ;) yeni tip göğüs :D bendeki eski tip gökhan hiç beğenmiyor hahah :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ercijuana - 21 Kasım 2009, 12:50:44
bende göğüs isterim ama bir kaç ay sonra ;) yeni tip göğüs :D bendeki eski tip gökhan hiç beğenmiyor hahah :D
Valla beğenmiyorum abi ya yeni tip çok daha güzel  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Han

bul yeni tip full alalım gökhanım hehe :D :D :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin