Satıldı

Başlatan Erhan, 17 Şubat 2009, 14:04:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freegane

Faruk GTI'ı verdim çok büyük olsasılıkla,bi tane T5 alıcaz şimdi. T5'den sonra para ayarlayabilirsem gözüm 1.4 Sportline'da :D aslında konunun hortlmaması benimde işime gelir  ::)

sharkhunter

ozaman insan bizim satılık ilanını hortlatır:))guncel:))

Erhan

Alıntı yapılan: freegane - 02 Kasım 2009, 20:25:51
ahaha bu paralara atmosferik 1.4 motor bir arabadan 20-25 hp gç almak mümkün ve hala müşteri çıkmıyor :D
bir güncel de benden,arkadaşlar yapmayın kaçırmayın 2.0 arabalarla oynarsınız bu parçalarla,benim 1.4 sportline'ım olsa 1 saniye düşünmez 3'ünü de alırdım

Alıntı yapılan: Ouzoo - 03 Kasım 2009, 01:18:02
İmkan olsa kaçırmayız da işte :)
Parçalar gerçekten yok paralara hamde..

Alıntı yapılan: sharkhunter - 04 Kasım 2009, 16:19:13
anlayan varda para yok:))ayrıca gani hortlatma konuyugörmesinler..:)

Hayırlısı olsun .. :)

Erhan

Fiyatlar güncellendi bi süre için,

Erhan

Erhan

saol Gani askerlik girdi araya...

Magnecor buji kabloları satıldı,
kalanlarda uygun fiyata satılık ..

Erhan

Erhan

:t

d3n1s

Ya şunları biri alsın, yazıktır ya, AFH motora bunları çakıcan, yoluna bakıcan, turbosuz çoğu arabayla dalga geçtirir bu parçalar

Ouzoo

Hepsini ben alacaktım da hevesim geçti :)
Onurc ye gitsin bence bunlar.
Fiyatlar çok iyi.
Erhan'ın titizliğinden ve dürüstlüğünden şüphe zaten olmaz.
Haydi hayırlı satışlar kumandanım :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

sharkhunter

Vermedi zamanında şunları:))bu kadar bekledin bende çeyizine koy gitsin erhan:)

onurc

Abı almasına alayım . ama arabanın once bakılması gereken parcaları var.bogaz kelebegı arzalı . benzın pompası arzalı. arac benzınde stop edıyor dumduz yolda gıderken :) . Ama eger bıraz daha durursa bu parcalar alırım :)
ok men 8) let s go   :halazn:

Erhan

Arkadaşlar güzel yorumlar için teşekkürler
Alan kendi kazanır .. :)
Yeni aracın parçaları doldurmaya başladı evi, eski araca dair parçalara yer kalmadı artık...
30 tane polo dan çıkan parça satmışımdır çok şükür kimsede dönüp de şurası da şöleymiş arkadaş demedi ...
Bu parçalar için polo bile bakıyorum bazen günlük kullanım için tüplü+egzantirikli  ;D
en azından huyunu suyunu bildiğimiz araba ama artık beni kesmez  :)