Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
BUDA BENİM GOLF MK2 ALMANYADA DEĞİL TÜRKİYEDE :))

BUDA BENİM GOLF MK2 ALMANYADA DEĞİL TÜRKİYEDE :))

Başlatan oktaygedikli, 04 Kasım 2009, 23:30:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oktaygedikli

car wolf

internettte de görmüştüm aracınızı gerçekten çok hoş olmuş rengide gayet güzel mk2 ye yakışmış emeğinize deymiş bir çalışma olmuş tebrikler. :tamamdir
My Cars Audi & Vw Germany Style

Ouzoo

Maşallahh herşeyiyle çok güzel görünüyor mk2.Siz Karadenizliler bu işi yaptımmı ya tam ya hiç yapıyorsunuz..Aracınızda renk seçimi ve diğer aksesuarlarıyla gerçekten çok hoş olmuş.Kazasız belasız keyifli sürüşler :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

oktaygedikli

teşekkür ederim kardeşim evet çok uğraştık ama sonucuna deydi ve bunu tüm volkswagen sevenlerinin görmesini istedim umarım herkes beğenir.  :saygılar

nakres

!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

mecamir

kimin emeği geçtiyse emeğine sağlık gerçekten çok güzel olmuş, güle güle kullanın  :)

mira

GolfGti16VMk1

Maşallah Allah kaza bela göstermesin sahibinden de gördüm hayırlısı olsun. Ama o paspasları değiştir be usta.

:tamamdir
Volkswagen Motorsport

oktaygedikli

:tamamdir

oktaygedikli

paspasların nesi var kardeşim  :) zaten onları bulana dek çektiğim sıkıntı..

GolfGti16VMk1

Anladım peki öyle olsun ama bence mk2 gibi kaliteli bi arabaya yakışmıyor bence aşağıdaki gibi bi şey seçsen daha yakışır gibi bilmiyorum diğer arkadaşlar neder  :(

Volkswagen Motorsport

car wolf

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 05 Kasım 2009, 09:55:30
Anladım peki öyle olsun ama bence mk2 gibi kaliteli bi arabaya yakışmıyor bence aşağıdaki gibi bi şey seçsen daha yakışır gibi bilmiyorum diğer arkadaşlar neder  :(

;) :tamamdir   +  dikkatimi çeken bir olay kaput içi panel ve motor içi neden boyatılmadı ???
My Cars Audi & Vw Germany Style

oktaygedikli

Kardeşim boyatılmadı olurmu aracı söktüğümüzde sadece kaporda haline getirdik ve o şekilde yaparak toplamaya başladık  motor içi ve kaput içi siyaha boyattık ve su an kaputtada çoğu mk2 de olmayan orjinal kaput üstü yalıtım ve koruyucu halısı takılmıştır

emrese

Çok güzel olmuş arkadaşım maşallah Allah kaza bela vermesin nazar değirmesin
Jantlarını Türkiye,denmi aldın bende böyle bişey arıyorumda