Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
arkadaşlar çalışır çalışmaz stop etme sorununa çözüm bulanlar varmı??

arkadaşlar çalışır çalışmaz stop etme sorununa çözüm bulanlar varmı??

Başlatan mikail, 04 Kasım 2009, 14:06:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mikail

aracım 1.8 rek nokta enjeksiyonlu vento adz motor.marşa bastıgımda motor çalışır çalışmaz stop ediyor bazen 3-5 defa marş basmam gerekiyor çalıştırmak için bazen de vurdurarak çalıştırabiliyorum.bunun sebebini bilen çözümünü blan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum..araca 0 motor yapıldı bujiler buji kabloları lpg regülatörü yeni. :-[

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

mikail

immoblizer var vurdurarak ilk etapta çalışmıyo ama vurdurdugumda hareket halindeyken marşı kapyıp 2-3 kere acınca calışıyor anahtarı bikaçdefa çıkarıyorum immo dandır diye ama sonuç aynı

BLaZe_06

o sorun bendede var lpg den kaynaklanıyor ama benzinde sorun yok ama lpg ye geçerken yapıyor ilk seferinde sonra bidaha çalıştığında geçtiğinde tamam sorun olmuyor.. bu sorun için 3 usta gördü hiçbiride yapamadı gaz beynine kadar değişti arkadaşımda bmw var ondada aynı sorun var ve devam ediyor..