mk1 istanbul buluşması

Başlatan Firestarter, 08 Mayıs 2007, 12:45:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Firestarter

tabiki olur. hava da güzel olursa cumartesi düsünüyoruz.

DeviL_MusTy

hangi cumartesi ?? firestartes hangi semtte oturuyosun?

GolfGti16VMk1

Her Cuma Cumartesi Akşamları Pendik Sahil Yolundaki Ceplerde Takıluyoruz yaklaşık en az  40 50 Araba oluyo gelmek isteyenlere Duyrulur :) :o
Volkswagen Motorsport

DeviL_MusTy

buda benden duyurulur:  her cumartesi akşamı ikitelli/ başakşehir eskoop sanayi sitesinde saat 22.30 gibi başlayan modifiyeli arabaların bulunduğu drag ortamı yapılmaktadır..bazen tek mk1 olarak gidiyorum ama kendimi yalnız hissediyorum  ??? eğer ilgilenenler varsa cumartesi akşamları görmeye gelebilirler... 8)

volksport

Tam olarak yaz gelsede  bi silivri taraflarına doğru topluca tur mu yapsak ne, kumsal deniz beach volley :) ve Volkswagen  :o

Firestarter

üsküdar-ümraniye-kadıköy cevresinde takılıyorum. benim içn her yer uyar. bu cumartesi bagdat caddesi tarafında emre ile ben,birde kürşad gelirse buluşmayı düsünüyoruz.katılmak isteyen olursa bilgi versin,kalabalık oluşturalım.

emre

kardeslerım allahın ıznıyle ben cumartesı karsıya gecıcem ıbrahımın yanına eger sızede uyarsa konusalım ufak caplı bı bulusma yapalım daa sonrakı bulusmaları kararlastıralım nedersınız

Firestarter

emre şuan 3 araba olduk.eger devil_musty de gelirse 4 olacak.

emre

ooo super mk1ler yavas yavas ayaklanıo desenıze :)

DeviL_MusTy

merhaba arkadaşlar..süper bi organizasyon olucak sanırım ama ben buna gelemicem ailemle  bir yere gidicekmişiz..Umarım bi sonraki organizasyona ördeğimle gelicem..

emre

canın saolsun Devil_musty ısallah bıdakı bulusmalara ördegin ve seni beklıoz :)

Firestarter

evet 2 araç yine buluştuk.yine ortalık yıkıldı,yine cadde ayaklandı  :)

hadi arkadaşlar bir sonraki buluşmalara sizleri de bekliyoruz.