golf mk1,mk2, santana,Scirocco,(mk1 veya mk2)

Başlatan GolfMk1Diesel, 01 Eylül 2009, 23:03:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

güncel arkadaşlar  bir mk1 alırken  nelere dikkkat edilmelidir??? ???
Kılıçoğlu Garage.

lostys

dibini ellicen, yumuşak mı değil mi diye. sonra kokla, güzelse olmuştur, tatlıdır. ne ulen bu kavun mu alıyon?

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

mördak

4 kapılı dızel scırocco bulabılcenmı? :)

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

Emregündoğdu

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

Mk1GTI

Dizel arıyor o bunların hepsi benzinli... Ama son linkteki Jetşahin dizel belki alıp adam edilir :)
http://www.sahibinden.com/jetta_5_vites_1_6_82_model-50WQQaXQQ10671919WQQpXQQdisplayitem
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Diesel

Erşan abi geçen buna baktım valla içim gitti bu araba biraz alsak beni yorar ama toplamaya kalsak abi fiyat listesini özelden atarmısın. (Eee nede olsa usta adamsın. :D)
Kılıçoğlu Garage.

Mk1GTI

Valla toplucak adama allah kolaylık versin para yatırcak adamada bol kazanç derim :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Diesel

abi az önce gördüm bunu saolasın abi boyası resmen katdedilmisş bu araba motoru bozukken aramıştık adam 1.000 çekmişti birazda ukala bi polisteydi babama az önce gösterdim bi ton azar yedim şu adamın arabasını gösterme dedi.
Kılıçoğlu Garage.