golf 3 için lazım olanlar

Başlatan sekonline, 11 Ekim 2009, 16:46:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sekonline

herkeze slm bnm aracımda smoked farlar var golf3 kendim yapmştım ama şimdi angel içi mercekli far takmak istiyorum bunu bulan olursa haber etsin yalnız somut istiyorum internet üzerinden almak istemiyorum...
bu fardan istiyorum...

2. olarak kaputun önüne geçen yarım sütyen gibi malz. ondan istiyorum  >:D yani resimdekiler gibi

3 ve son olarakta tampon altı sis farı istiyorum resimdeki gibi... özel yapım bişiyide benziyo ama bi bakın baklm...

G60

Tampon altı sis uydurma. T4 e benziyo bilmiyorum.
Kaput derisi de tüm dünyaya Şaşmaz'dan gidiyo diyebilirim. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

sekonline

:D:D tamam ikisini çözdük sayılır o zaman :):)

dgncn_1907

Bu farlar gerçekten bnmde çok hoşuma gıdıyo. Ben internette gezerken bi tane buna benzer bişi buldum.Ama ayfarmış. Onlarda nasıl oluyo hiç bi bilgim yok linki burada bi bilen arkadaş açıklama yaparsa sewinirm.

http://www.tuningpiyasa.com/?urun-detay_9662.html

Reklama girmez umarım. :(

sekonline

Alıntı yapılan: dgncn_1907 - 14 Ekim 2009, 12:06:26
Bu farlar gerçekten bnmde çok hoşuma gıdıyo. Ben internette gezerken bi tane buna benzer bişi buldum.Ama ayfarmış. Onlarda nasıl oluyo hiç bi bilgim yok linki burada bi bilen arkadaş açıklama yaparsa sewinirm.

http://www.tuningpiyasa.com/?urun-detay_9662.html

Reklama girmez umarım. :(

snn dediğin farlarda güzel ama içi merceksiz sade kuru bişiy bnce zewk meselsi tabi

mikail

golf4 görünümlü farlar bunlar bostancı sanayide salim oto çıkmacıda bunun sagı var tek bilginize

mikail

ama merceksiz olan fardab bahsediyorum arkadaşlar yanlış anlaşılmasın

VR6_Alper

infinity3455

ankaradaki siyah  golfun  sislerinide  bende  çözemedim  ama  bagalit olabilir yada  e 36  nin  silerini uydurmuş  benzettim ama  emin  degilim

VR6_Alper

arkadaslar almanyadayim, parca lazimsa hemen söyleyin.