Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 291

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Alıntı yapılan: mecamir - 10 Ekim 2009, 10:52:21
sen de mi bisikletçisin yoksa? :)
sendemi yoksa :)
2 senedir ara vermiştim, 1 haftadır yine başladım ufak kOndüsyon çalışmalarına..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mecamir

ben yarışmıyorum ama her haftasonu dağ-tepe-yayla gideriz bizikletçi arkadaşlarla. hafta içleri de günlük 40 km civarı çıkarız.

mira

dün akşam reklamcı arkadaşımla 2 saat uğraşarak çizdiğimiz sticker ı aracıma yapıştırdım...jpeg formatından cdr formatına çevirdik.bayağı zor oldu...ama güzel oldu... :tamamdir

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

CeM öZeR

Motorvac carbon clean , mobil 1  0-40 tam sentetik yağ + yağ filtresi    :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Sağolsun Oktay abimin verdiği hoparlör ve kabini taktım artı kendi subwooferımada yeni bir kabin aldım JBL in dehşet olsu he bide Y kablo aldım bagajda eşya koyucak hiç bişey kalmadı  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

g_vg

motor bakımı+boğaz kelebeği temizliği+sonax cilalı formel yıkama (acaip parlattı)

lostys

karbüratör ayarı yapıldı yine. manifold dan hava alıyor sanırım, araba düzgün çalışmıyor. bagaj kilidi yapıldı, yerine takıldı. sağ kapının camı düzgün kapanmıyordu, krikoya baglı demir değişti. şimdi süper. kaldı sol kapı. bayramdan sorna başlıyoruz kısmetse  :-\ saatleri kontrol ettik erşan abiyle, saat dışındakiler çalışıyor :) ben diğerlerinden korkuyordum, en basiti çalışmıyor :p

kesik44

Geçen hafta perşembe günü aracım Bornova'nın ortasında kayış yardı.O gün bagajdaki eskiyi üstüne takıp yoluma devam ettim.Bugünse gidip yenisini aldım ve taktım.Ayrıca içini dışını komple bir güzel temizledim :tamamdir

mcsahan

temde giderken bilya kitlendi, kayış parçalandı. sabah sabah temde CO kürü yaptım bünyeye
neyse ki erken fark ettim parçalanan kayışı söküp küçükköye kadar hidrolik direksiyonsuz gelebildim.

cemdermen

Alıntı yapılan: mcsahan - 13 Ekim 2009, 15:30:47
temde giderken bilya kitlendi, kayış parçalandı. sabah sabah temde CO kürü yaptım bünyeye
neyse ki erken fark ettim parçalanan kayışı söküp küçükköye kadar hidrolik direksiyonsuz gelebildim.

geçmiş olsun :(
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

SoundCarMan

yellow_driver

arkadaşlar uzuuuun bir süre sonra aracında borcu bitti ve orjinal blukpunkt u değiştirdim. usb çıkışlı pioneer deh-3150 aldım. sesi de beklediğimden çok çok daha iyi hemde orjinal kolonlarla. herkese tavsiye ederim. ayrıca renk ışıklandırma ve yapı olrak çok uyumlu bizim araçlara.  :tamamdir

GolfMk1Cabrio

İç aydınlatmasında bazı değişiklikler mesela çakmaklığın ampulünü yeşil far nahtarınınkisinide kırmızı led yaptım  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???