Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
İmdatt!! Torpido kapağındaki sesten kurtarın

İmdatt!! Torpido kapağındaki sesten kurtarın

Başlatan depp, 11 Ekim 2009, 13:47:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

depp

arkadaşlar vites kutusunun olduğu bölge ve torpido kapağı rahatsız edici bi ses yapıyor. değiştirmem lazım ama servise gidemiyorum çok mesafe var. bu parçaları nerden bulabilirim.yardımcı olursanız sevinirim

freemaniac

gıcır-gucur çıtır-çutur bi sesler benim torpido kapağının sol tarafında da başladı  >:( öyle tahmin ediyorum ki yıkamacı arkadaşların kullandığı bazı kimyasallar o bölgeyi gevretti ondan oluyo. Bi boş zamanımda söküp güzelce silicem inşallah.

depp

ben orjinal olmadığını düşünmeye başladım, zaten bu aralar çok kötü b yolda kullanmak zrunda kalıyorum ses iyice arttı. bi çare bulmmam lazım

Owuth

en iyisi siyah yapışabilen süngerler çaktırmadan koyun sorun gider

cihanakdemir

oraları sökün, sürtünen yerlere kapı altına yapıştırılan süngerleri çekin, mis gibi olsun :)

ylc84

Yeşil çift taraflı banlar var. Torpidonun sol üst köşesine yapıştırın geçer. Korkmayın kapak rahatlıkla açılıp kapanıyo. Bi de işin sonunda banada dua etmeyi ihmal etmeyin he..

ADEM252

O seslerin orjinal parçayla lakası yok.Bozuk yolda arabasını kullanan herkesin ortak derdi bu gıcırtılar.

maminci

Özel spreyler var, sesi azaltıyo ve dokuyu besliyo, faydası olur..

krc

silikon sprey kullan ama 1 ay sonra yine yapar ses bantla kapla bu sesten kurtulmamız zor