1983 MK1 DX GTİ

Başlatan MK2 GTİ, 12 Mayıs 2007, 22:13:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MK2 GTİ

1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

G60

En güzel demeyelim, arkadaşlar alınabilir. Herkesin zevki ayrı, herkesin arabası kendine güzel diyelim daha hoş olur. :)

Satılık ilanları vardı sanırım DX motor değerli bir araç. Kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin Allah.
Bu arada bu araçta mı senin? MK-II biliyorum ben. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

MK2 GTİ

1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ

G60

Hayırlı olsun. :)

MK-II fazla geliyosa şimdi talibim.  :P
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

TuningLINE

http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

ARDAcan

masallah ya ne diyim
alanada satanada hayirli olsun
cok sevindim  :) bende ilanini gormustum
bizden birine gitmesine  ;)
kazasiz belasiz insallah  ;)

MK2 GTİ

sağolasın, bu sıteye bu araba gercekten yakıstı , aslında bır stıcker bastırsak yapıstırırdık arabalara
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ

MK2 GTİ

mk 2 yı hesaplı vercem atsler harıc 7 ye hayırlı olsun
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ

METiN

hayırlı ugurlu olsun, gercektende cok derli toplu bir araba, insallah birgün benimde bir mk1 gti.m olcak :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

G60

Mesajını tam anlamadım düşük cümle olmuş ama,
Sticker'larımız var zaten. Yollarsan adresini bana özel mesaj olarak. Sanada sticker yollayım. Pazartesi toptan göndericem.

Erhan

escocem

bu araba gerçekten çok güzel ve orjinal...satılıkta olduğunu bilsem almayı düşünrdüm heralde.motoru açılmamış ve 2oo.ooolerde diye biliyorum kazası yok biliyorum(yaklaşık 1 sene öncesinin bilgileri) ne kdr doğru hatırlıyorum bilemiycem..kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun...

vw6n