direksiyonu çevirdiğimde ses yapıor

Başlatan ersin41, 04 Ekim 2009, 12:59:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ersin41

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım bu siteye öncelik le herkese kazasız belasız günler dilerim.benim aracım 98 polo 1.4 16v sportline doch motoru var aracta 101 hp direksiyonu çevirdiğimde bazen çok ses yapıyor bazende ses azalıyor bunun sorununu çözemedim acaba diyorum direksiyon pompasından mı yapıyor yardımlarınız için teşekkürler

alpers3

nasil bi ses gelio uguldamami kus sesi gibi bi sesmi

relaxizmir

BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

ozmo

direksiyon hidrolik yağınızı kontrol edin muhtemelen eksilmiş olabilir eğer eksilme var ise serviste kontrol ettirmeniz gerekebilir muhtemelen bir yerlerden kaçak olabilir.

Ouzoo

Acayip bi uğultu sesi geliyorsa fazla zorlama, pompayı ha yersin ha yemişsin...
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mikail

zaten duran araçta direksiyonu tamtur çevirip o şekilde uzun süre bekletmek pompaya zarar verir..

ersin41

uğuldama gibi bi ses var ama bunu her zaman yapmıyor onun için kafama takılıyo  ben direksiyon pompasından olsa herzaman yapar yada bi hidrolik seviyesine bakmak gerek pompayı nasıl yer onu anlamadım direksiyon pompası yemiş olsa ne gibi bi uyarı verir direksiyon ağır olurmu

Ouzoo

Alıntı yapılan: ersin41 - 06 Ekim 2009, 01:28:58
uğuldama gibi bi ses var ama bunu her zaman yapmıyor onun için kafama takılıyo  ben direksiyon pompasından olsa herzaman yapar yada bi hidrolik seviyesine bakmak gerek pompayı nasıl yer onu anlamadım direksiyon pompası yemiş olsa ne gibi bi uyarı verir direksiyon ağır olurmu

uyarı vermeyebilir, direksiyon baya farkeder ağırlaşır.Benim bi akşam bora ile başıma gelmişti çok rahatsız edici bi sesi var, aşırı uğultu yani. Her zaman yapmıyorsa hidrolik yağını kontrol ettir en kısa zamanda.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..