Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Amartisör

Amartisör

Başlatan demirzaf, 21 Eylül 2009, 19:05:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

demirzaf

:-[Arkadaşlar gazlı amartisör ile yaglı amartisör arasındaki farkı ve fiyatları ve nerde ne kadar hangi marka oldugu hakkında geniş bilgi almam lazım... Çünkü bizim golf 1 e amrtisör dayanmıyor neden ve nasıl ne yaparız? :-\ :(

demirzaf

:melek:Özür dilerim yanlış yere yazdım neyse.....

Mk1GTI

Markasına özen göstermeye bak ve gazlı herzaman daha sağlamdır... Monreo nun gazlı amortisörleri ön 120TL arkları 90TL olması gerek...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

deep16

.

evreka09

benim 4 amortisör gazlı ve çok memnunum helezonların yumşamış olabilir . helezonlarını kontrol ettir

demirzaf

Bana hangi marka ve hangisi iyidir,fiyat lazım.Geniş bir bilgi lazım gazlıların markalrı ve fiyatlarının nerde ne civarda oldugu........ ???

Kingpin

Monroe diyorlar ya.

mecamir

Eğer biraz agresif kullanıyorsanız (ya da spor) kesinlikle gazlı almanızı öneririm. Uygun fiyatlı tavsiyem Monroe (eğer bulabilirseniz reflex serisi yoksa diğerleri de olur), ama ömürlük olsun derseniz Koni alın derim. Monroe'ların fiyatlarını arkadaşımız yukarıda yazmış, Koni'ler de 900 TL patlamazlık garantili*

*yıldızı firma koyuyor onun şartları var ona bağlı olarak garantiliymiş ben de alınca öğrendim :)

demirzaf

Monreo ön 120 ön, arka 90- reflex 900 tl mi? :'(

mecamir

Alıntı yapılan: demirzaf - 25 Eylül 2009, 23:53:30
Monreo ön 120 ön, arka 90- reflex 900 tl mi? :'(

reflex değil KONİ 900 TL... Reflex yarı fiyatı falandır

GolfMk1Cabrio

Bizde ön lere 120 TL ye monreo geldi ben dedim yağlımı gazlımı gazlı dedi fakat dedi senin arabana yağlı daha iyi gider dedi spor arabalar yağlı her zaman için iyidir dedi satıcı bende dedim internette gazlı çok daha iyi diye yazıyo oda dedi yanlış yerlere bakmışsın  >:(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mecamir

Kendinin bu işi bilmediğini kabul etmiyor yani 'usta' :)

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: mecamir - 26 Eylül 2009, 12:08:59
Kendinin bu işi bilmediğini kabul etmiyor yani 'usta' :)
:D ;D :bekleriz:
Kılıçoğlu Garage.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: gokhanficici - 26 Eylül 2009, 11:21:11
Bizde ön lere 120 TL ye monreo geldi ben dedim yağlımı gazlımı gazlı dedi fakat dedi senin arabana yağlı daha iyi gider dedi spor arabalar yağlı her zaman için iyidir dedi satıcı bende dedim internette gazlı çok daha iyi diye yazıyo oda dedi yanlış yerlere bakmışsın  >:(

:D :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"