KM TELİ FİBER DİŞLİSİ

Başlatan demirzaf, 07 Eylül 2009, 10:04:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

demirzaf

Arkadaşlar km telini aldım fakat ne yazıkki km telinin ucundaki fiber dişli sıyrılmış o yüzden öyle kaldı yenisi varmıdır? Nerde ve ne kadardır yada olan varmı? :melek:

Mk1GTI

Keşke tel ile birlikte km dişlisinide alsaydın aksaraydan şimdi tekrar 5 kuruşa 10 kuruş kargo ödeyecen...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

demirzaf

Antalya da yenisi varmış 10 tl ye aldım.İsatanbul kargo görünmeden hallettim. Bu seferde hız km çalışıyor ama km sayacı çalışmıyor anlamadım sorunu........ :-[

escocem

bağlantıyı kontrol et  ;)dişli bende olması lazımdı geç görmüşüm..

demirzaf

Cem hız km si çalışıyor fakat km sayacı çalışmıyor.Önce sorun yoktu. Neden olabilir? :(

escocem

söküp takarken devirin bağlantısında sıkıntı yaratmışsındır tekrar söküp bakarsan düzelecektir bir yerlere zarar verilmediyse :tamamdir

efsane

km sayacının dışlısı varonu sıyırmış olabılır saatlerın başıma geldıde ordan bılıyorum :)

demirzaf

BABAM KOMPLE SÖKÜP DAGITMIŞ GÖSTERGE PANELİNİ DİŞLİ YERİNDEN ÇIKMIŞ ŞİMDİ ÇALIŞIYOR ALLAH TAN SAGOLUN. :tamamdir

efsane

ok demıiştim sana basıt bışe

demirzaf

Selim yusuf beyin numaralarını aldın degilmi? ;)