lütfen yardım edin arkadaşlar!!

Başlatan GolfMk1Diesel, 07 Eylül 2009, 11:17:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

arkadaşlar Philips 190WV 19''İnç monitör kullanıyorum ekrana kendiliğinden contrast ayarlama ekranı geldi ne yaptıysamda gitmiyo ekranda öylece kaldı monitörün ön paneldeki tuşlarda işe yaramıyo açıp kapattım bi türlü düzelmiyo sorun nedir anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim...

lütfen arkadaşlar ekraran simsiyah yani karadı ekran kafayı yedi yardım lütfen :-\ :-\ :-[ :-[ :( >:(
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

ozmo

elektrik fişini sökmeyi dene söküp taktıktan sonra sorun devam ediyorsa servis yolu gözüküyor monitöre.

GolfMk1Diesel

abi zaten yazıyı fişi çıkarıp taktıktan sonra yok ediyorum ama 2 dk sonra gine geliyo :t :( >:(
Kılıçoğlu Garage.

ozmo

büyük ihtimalle tuş takımında bir problem var garantisi varsa hiç uğraşma doğru servisine götür yoksada gene servise götür. :tamamdir

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: ozmo - 07 Eylül 2009, 22:30:47
büyük ihtimalle tuş takımında bir problem var garantisi varsa hiç uğraşma doğru servisine götür yoksada gene servise götür. :tamamdir

haklısın abi bu günlük böyle iare etti belki ekran kartında bir sorun olabilir >:(
Kılıçoğlu Garage.

ozmo

ekran kartı değil monitör sorunlu

GolfMk1Diesel

servise götürmeden nasıl çözülür acaba  ???
Kılıçoğlu Garage.

ozmo

sen bu monitörü ıslak bir şeylerlemi temizliyorsun eğer hafif nemli değilde ıslak bir bezle sildiysen tuş takımının olduğu yer ıslanmış o yüzden takılma yapıyor olabilir.sonuçta servissiz çözülmeyecek gibi duruyor istersen bir iki gün bekle

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: ozmo - 07 Eylül 2009, 23:20:10
sen bu monitörü ıslak bir şeylerlemi temizliyorsun eğer hafif nemli değilde ıslak bir bezle sildiysen tuş takımının olduğu yer ıslanmış o yüzden takılma yapıyor olabilir.sonuçta servissiz çözülmeyecek gibi duruyor istersen bir iki gün bekle

yağrın götürcem saolasın yardımların için abi ama ben monitörü hiç ıslak bezle silmedimki ???
Kılıçoğlu Garage.