Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 37

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

zift 4 pütür 10 eder 14, 5 adette mastik sen hesapla :saskin:

lostys

uuh darısı benim başıma :)

GolfMk1Diesel

cem abi süper olucak içim gidiyo valla :-[ senin açından çok sevindim şimdidden hayırlı olsun :-X
Kılıçoğlu Garage.

efsane

yaf arkadaş mıllet bu jantlardan bulmaya çalışır kımı almak için can atar sende gomdun sanayıye 3 aydır  mahfettın kardeşim  bu jantları he :( bu arada benım makınede malzmeler gelmeye başladı hayırlısı ıle yarın on çamurluklar elımde sırayla artık bende gırecem yavaş yavaş restoreye ama çıkabılırmıyım bılmıyorum :)

escocem

yerim jantını bir gün boşlukta dağıtır toplarız ayna gibi olurlar tekrar :D şaka bi yana jantlar gayet ii durumda resimlerden birinde tesadüfen çıkmış zaten baksana kalfalardan biri günde en az bir kere jantları siliyor ;D

escocem

Alıntı yapılan: VW SPEED - 14 Ağustos 2009, 14:07:34
cem abi süper olucak içim gidiyo valla :-[ senin açından çok sevindim şimdidden hayırlı olsun :-X

için gitmesin her şeyin başı sağlık.sağlık olduktan sonra herşey olur

escocem

6 litre pütürü yedi iç kısım sadece :-\

devran

güzel güzel gidiyo allah yardımcın olsun...heycanlı bi şekılde takıp edıyoz abi aracı

GolfMk1Cabrio

Abi hayırlı olsun devam devam ''NO STOP NO STOP GO GO GO '' ;D ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mecamir

Arabanın boyanmış halinin fotoğraflarını bekliyorum  :D  :D  :D akşama kadar atarsın di mi  :saygılar  :tamamdir

escocem

kuzen bi dur,işler terse dönmeye başladı zaten acele ettinmi kesin süre uzuyor.Böyle bir şey olmaz hakketten :)

escocem

sonunda boyadan çıktık :sevgi: nazar değmesin usta gerçekten tam istediğim gibi boyamış boyanın tonuda tam düşündüğüm izlenimi verdi şimdiden.resimler telefonla cekildi pek ii değil :)

lostys

hadi hayırlısı ... darısı benim başıma, yau dışarı nie cıkardınız toz toprak yapışcak ?

escocem

toz toprak neden yapışıyor onu anlamadım :)