Renault 9 Fairway '94 (KuZu'm)

Başlatan ARDAcan, 29 Nisan 2006, 17:22:50

« önceki - sonraki »

UuR

kazasız belasız.bunların arkasını toplamayı öğrenemedim bir türlü ani frene basınca.gercekten bir sanat işi. :) :)

ARDAcan

Alıntı yapılan: nofear - 01 Mayıs 2007, 01:05:43
O Mk1 benimdi evet bahsettiğin zamanda sanırım o arabayı çok gırgıra çıkardık herkes 4 çeker zannetmiş 4 tane siliks lastik olunca.
ne hatirliyorum ama be  :) o zamandan aklimda kalmis
millet yandik buram buram pist kokuyo diyolardi  ;D

ARDAcan

Alıntı yapılan: METiN - 01 Mayıs 2007, 10:06:22
Yok be Arda'm ne kısıyım sana :) kosarak mı gectin sanki beni :), arabalar belli gücleri belli, gidebildigimis kadar gittik ikimisde, bende de fairway olsa polo gecsem bende koyardım valla :)
metin abim benim be, canimsin  :)

ARDAcan

Alıntı yapılan: UuR - 01 Mayıs 2007, 11:02:09
kazasız belasız.bunların arkasını toplamayı öğrenemedim bir türlü ani frene basınca.gercekten bir sanat işi. :) :)
sonunda biri beni anladi  ;D

UuR

sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız :)

METiN

Alıntı yapılan: ARDAcan - 01 Mayıs 2007, 13:34:11
metin abim benim be, canimsin  :)

sende benim canımsın (abartmadan söledim hee) kardesimsin, hepte öyle kalcaksın :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

playeeer

işte kuuzumuz bir tane o bea tek geçerim benim kuzudan sonra tabiki  :P :P maşallahı var arda kaldıralım bigün bizim kuzuları  ;D metin abideyide çağıralım  :D

M_CihanN

süper ya valla bi rivayete göre bizim bi arkadasta vardı 200 diomuş benim golf yapami o Valla billa severim fairway leri güzel makinalar Allah kaza bela vermesin

ARDAcan

200 oluyoda, paraşütsüz atlamak gibi bisi  :D
cumlemize kazasiz belasiz  :)

playeeer

:D paşarüt var ama açılmıyor demek daha doğru olur arda  :P 140 dan sonra buz üstünde paten yapar gibisin  8)

METiN

Ahahaha, bende de bir dönem sipirik vardı :) 160-170 Allah ne verdiyse yapıstırıodum ama dediginiz gibi cok güvensiz, siz yinede gidebileceginiz kadar güzel seviyelerde götürün arabanızı, 100 neyinize yetmio :) Ona bile ceza yazıyo polis amcalar, radara tikkat :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

UuR

metin abi senin poloda katalizör duruyor mu?

SPoRTeXHauST

ee FahriBey. Sen naapmayı düşünüyosun tek başına.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Firestarter

Bence uslu uslu en yakın arkadaşını bekleyecek gibime geliyor.