Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
vento karışık fotoğraflar..! - Sayfa 2

vento karışık fotoğraflar..!

Başlatan BUGİA35, 31 Ağustos 2007, 18:47:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bugia35

baya guzelmıs nedense avrupada araclar cok dırı duruyor bunun nedenı nedır acep?

MONDY

yollarin duzgun olmasi   :tamamdir
ve genelde herkes arabasina bakim acisindan cok titizdir.

Bugia35

Bugia35

PoloGTI

Vw Polo 6N

mikail

benim vento da 95 executıve ama bıraz problemlı yanı baya bı hor kullanılmıss anlcagnz ugrastırıoo kı bende az hırpalamadım denemez yanı ama sadece sunu dıımkı altımdakı araba vento dıılde bı reno bı tofas v.s olsaydı suan oto cıkmacıda yedek parca olarak kullanılıodu neysekı aklım basıma geldıde arabanın degerını anladım allah yardım ederse yakın bı zaman da su resımlerde oldıgı gıbı temız bı hale getırıcem

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

bu araba daha hızlı daha öfkeli filimde oynuyodu fakat filimde bu arabaya jetta diyolardı nasıl iş anlamadım filim çekiyolar arabanın adını bilmiyolar :D
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

YAVER

Alıntı yapılan: VW SPEED - 11 Ağustos 2009, 12:13:20

bu araba daha hızlı daha öfkeli filimde oynuyodu fakat filimde bu arabaya jetta diyolardı nasıl iş anlamadım filim çekiyolar arabanın adını bilmiyolar :D
model,avrupada vento,amerikada ise jetta olarak anılıyor.dolayısıyla herhangi bir yanlışlık yok..

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: YAVER - 12 Ağustos 2009, 00:59:16
model,avrupada vento,amerikada ise jetta olarak anılıyor.dolayısıyla herhangi bir yanlışlık yok..

teşekkürler  :saygılar
Kılıçoğlu Garage.

TolgaEREL

keşke pert etmeseydim çok severdim vento'mu...

mikail

geçmiş olsun..pert mi ettin :o :o abi şimdi ne oldu arabanın hurdasıı..