Orj Kriko Aranıyorr

Başlatan TankJR, 24 Temmuz 2009, 10:25:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TankJR

98 6n SportLine Orjinal Krikosunu Nerden Bulabilirim :( Eski oldugu icin orjinalini bulmak zor Çıkma bulabilirsin diyo sordugum herkez.Varmı elinde olan satcak olan yada satan yeri bilen saygılar... ;)
Almanya'ya Kısa Bir Ara.İtalya'ya Merhaba :)

VWci

Ya gidip servisten alacaksın ya da çıkmacılardan. Polo Classicler, golf 3ler ile aynı olmasım lazım krikonun ama tam emin değilim.

Ouzoo

Yeni nesil çoğu arabada aynı krikodan var, sanırım hepsi aynı.Örn: megane II
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

TankJR

Bu 98 6n'ler İspanya Çıkışlı Ya.Orj Servise Gidiyorum Eski kasa Caddylerin Falan var Orj Olarak Yok Stoklarda tutmuyoruz diyolar 1 plastik icinde kriko + L anahtar bijonları acmak icin Tam 1 set ama bulamıyorum Cıkmacılarda hurdacılara Yöneltiyo kazalılardan falan cıkartabilirsin diye ama Dolanmadıgım yer kalmadı

Ouzoo

Hımm sana komple set lazım..Onlar muhtemelen ayrı ayrı satılır servislerde.. Çıkmacılara bakacaksın dostum başka çare yok malesef.İstanbulda olsan birkaç yer önerirdim?
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

TankJR

MAlesef İzmir'deyim Usta Ya :( Orj Olsun Cok İstiyorum ama Olmucak Galiba :/

VWci

O setin parca kodu var. Ver siparişi gelsin  ;)

TankJR

Nereye Veriliyo Bu Siparis Doğuş Otoya Falan mı ?

VWci

Alıntı yapılan: TankJR - 24 Temmuz 2009, 23:43:35
Nereye Veriliyo Bu Siparis Doğuş Otoya Falan mı ?

Aynen öyle yetkili servislerden birine. Ellerinde yoktur ama getirirler.