Satılık Polo 2001 100 BG

Başlatan coriolanus, 24 Temmuz 2009, 01:06:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coriolanus

arkadaşlar düğün masraflarımdan dolayı satılık 2001 model comfortline 100 lük polom var.standart donanımında bulunanlar var(çift airbag, klima, abs,elektrikli aynalar,....vs) bunun haricinde aracım 208binde.rutin değiştirilmesi gereken parçalar hep değiştirildi.lastiklerin 50000 km si var yaklaşık daha.yaklaşık 2,5 - 3 sene boyunca hiçbir masraf yapmadan binebileceğinizden emin olabilirsiniz. merak edilen sorular  olursa lütfen sorun.bu işin ticaretiyle uğraşan biri olmadığım için arabanın ne kadar edeceği konusunda tartışarak bi yol bulmak istiyorum. PM den mesaj atarsanız sevinirim.Ispartada ikamet ediyorum.görüşmek üzere.

blueman6507

coriolanus

kusura bakma düğün telaşlarımdan dolayı çok fazla nete bağlanma durumum olmadı.ilk bugün girdim. arabanın bana maliyeti 14000 TL.sadece yağ değiştirip 2 sene binilecek bir araba bu.çalışmayan tek bir aksamı yok kesinlikle. ıspartada yaşadığım için bakımda sorun çekiyorum çok ama bulamadığımdan değil de yavaş olduğundan.2 tane servis var. bugün bırak 2 gün sonra al oluyo hep. görüşmek üzere.

bebet23

merhaba arkadaşım aracın resimleri yok mu?

bebet23

kusra bakma yın resimleri sormuştum...aracın klasic modelmiş..hb sanıyordum..hayırlı günler