Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum ) - Sayfa 57

Golf MK1 16VG60 PROJECT ( RETRO cum )

Başlatan GolfGti16VMk1, 22 Nisan 2007, 00:11:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TARGET

tebrikler selçuk devamını bekleriz. çok güzel hareketler bunlar ;D
vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

Mk1GTI

Peşin peşin söylüyorum resimleri kötü açılı çekip ve teknik bilgileri eksik yazdılarsa dergiye benden çok fena bir mail gidecek :D ... Yarın gelecekmiş bizim buraya beklemdeyim...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

golf-line2

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 01 Temmuz 2009, 21:33:15
Peşin peşin söylüyorum resimleri kötü açılı çekip ve teknik bilgileri eksik yazdılarsa dergiye benden çok fena bir mail gidecek :D ... Yarın gelecekmiş bizim buraya beklemdeyim...

bitek motor özelliklerini yanlış yazmışlar abi 1.6 8w olarak ben aldım bugün bitane tenekenin resmi arkada kaldı mk1 duwarda :D

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

GolfGti16VMk1

vallahi ben çok beyendim diyemiyorum ama sağlık olsun.

Volkswagen Motorsport

Rabbit1.1

maşşallah abicim allah herkese nasip etsin böyle bi araca sahip olmayı eline saglık..

GolfGti16VMk1

Sağol kardeşim. inşallah herkes sahip olur daha iyilerine. :melek:
Volkswagen Motorsport

corrado_g60

sekonline

dergiyi aldım ama fotoğrafcı cok profesyonel değildi sanırım selçuk ustanın kendi telefonu ile cektiği resim bile onlardan daha iyi o güzelim canım mk1 i daha güzel fotolarla bekliodum bn neyse biz bilioruz zaten ne kadar muhteşem olduğunu usta bn istanbul a gelirsem yada sn ankaraya gelirsen bn cekeyimde poster haline getirelim yafff :bekleriz: bnce dergideki en ilgi cekici araba........ :tamamdir

KABUS

Selcuk Kardes...su derginin sayfalarini ya resim cek yada Scan et´de....bizde görelim ya
gelmemizi dha cok var  :D :D
Ü-Style´s 1´er

Ouzoo

Bende aldım, vala şu sayıdaki en güzel araç selçuk abinin..Kavacık buluşmasındanda 4 foto ve ufak bi yazı eklenmiş :D :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

GolfGti16VMk1

Sağolun arkadaşlar kardeşler ..

Allah razı olsun .. Daha iyileri güzelleri hep isteyenlerin hak edenlerin olsun.

Emeksiz yemek olmaz diyelim.
Volkswagen Motorsport

e12

wayyyyyy işte   budur kardeşim tebrik ediyorum daha iyi ve yükseklere inşallah kazasız belasız..
(k.bakma geç oldu yurt dıişındaydım giremedim cok siteye)
çok tebrikler...