Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım. - Sayfa 32

Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım.

Başlatan METiN, 20 Nisan 2007, 11:37:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Passat_1.8T

Adım Kenan yaş 30 otomotiv mezunu en son Mercedes'te çalıştım nicktende anlışalıcağı üzere 1.8T Passatımız var çok şükür :) Araba kadar olmasada uydu çanak çömlek işindende anlarız :D Selamlar saygılar...

Passat_1.8T

Adım Kenan yaş 30 otomotiv mezunu en son Mercedes'te çalıştım nicktende anlışalıcağı üzere 1.8T Passatımız var çok şükür :) Araba kadar olmasada uydu çanak çömlek işindende anlarız :D Selamlar saygılar...

falconxtc

Eskişehir, ismim İlkay 26 yaşındayım,Doğma büyüme Eskişehir'liyim.
Bilgisayar Yazılım Uzmanı olarak çalışıyorum.
işyerim Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Tekno C Blokta

®oyal

Bu gün sitede ikinci yılımı doldurdum.

İyiki burdayım :sevgi: :melek:

rahmi

selam arkadaşlar rahmi ben kırıkkaledeyim bilgisayar firmasında muhasebeye bakıyorum aslen ıspartalıyım 1 haftalık vw ciyim bora comfortline 2000

rahmi

bu arada bilgilerini bizle paylaşan tüm arkadaşlardan allah razı olsun saygılar ii çalışmalar herkese

gti34

35 yaşındayım
ismim  besim
istanbul/üsküdar

ve mk2 sahibiyim süper bişey ya
mustafa body de yardımcı olabilirmisin

tunç

Merhaba arkadaşlar.
Ben Tunç. 29 yaşındayım.
Trabzon'luyum ve Trabzondayım.
Bir imalat firmasında proje mühendisliği yapıyorum.
Bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler.

neyzen

herkese hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar diliyorum

neyzen

ben yusuf 34 yaşındayım manisa turgutludan katılıyorum

neyzen

2005 model bora confortlinem var satmak istesem fiyatı nerelerde tüplü değişin ve boya yok gümüş gri

Muratali

Selam,
2003 Golf IV 1.6 Highline sahibiyim.Aracı baklaşık bir ay önce aldım ve foruma kaydoldum.Bu linki biraz geç farkettiğim için bilgilerimi ancak paylaşabiliyorum.1969 Elazığ doğumluyum.79'dan beri İstanbul Kadıköy'deyim.Şu an Acıbadem'de oturuyorum.Gümrüm Müşaviriyim.İşyerim Okmeydanı'nda.

rsumerkan

yaşım 33 d-smart montajcısı olarak elektronik işi ile uğraşıyorum evim istanbul güneşlide iş yerim bağcılar şahin durakta d-smart bayi ve servis karaoğlu elektronik (ayrıca işyerinde oto sound işleri ilede uğraşıyoruz)
tekrar golf mk1 yeni proje

mk2

kayseriden baris 30  yasindayim  vinc operatoruyum(limanlarda) ve oto elekronikcisiyim (merkezi kilit  beyinleri atesleme beyinleri tamiri  yaparim)  ayni  zamanda wosvagen hasdasıyım vr6  motor  arıyorum elinde  olan varmı 1.8 2.0 da  olabılır yoksa  belcikadan getirecem  haberiniz  olsun [email protected]    allah  herkeze  kazasız belasız  surusler  nasıp  etsın