Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Yeni GOLF MK3 Sportline 10.ve 11. sayfa ;) - Sayfa 9

Yeni GOLF MK3 Sportline 10.ve 11. sayfa ;)

Başlatan sekonline, 20 Mayıs 2009, 23:03:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MK2 GTİ

masallah cok guzel cıkmıs yurtdısındakı bır dergının cekımlerı gıbı olmus ıstanbulda mk3 olarak az kısıyız hepınız ankaradasınız ya
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

sekonline

Alıntı yapılan: MK2 GTİ - 30 Haziran 2009, 09:36:52
masallah cok guzel cıkmıs yurtdısındakı bır dergının cekımlerı gıbı olmus ıstanbulda mk3 olarak az kısıyız hepınız ankaradasınız ya
istanbulda da mk1 ve mk2 cok ama sitede kayıtlı olarak :D

panik

Alıntı yapılan: sekonline - 30 Haziran 2009, 09:40:37
istanbulda da mk1 ve mk2 cok ama sitede kayıtlı olarak :D
serkan len, zaten kovacaktım mk3lüleri buluşmadan, corradolarla oldschool kalacaktık mis gibi, takipteyim konunu cédric ve kardeşlerinin arkasından konuşuyon heee, uğur abi sana da pes, şimdi mk1 mi mk3 mü abi ikisi de var sende, seçimini yap ama ayıp oluyo ya...:)

sekonline

Alıntı yapılan: panik - 30 Haziran 2009, 10:53:08
serkan len, zaten kovacaktım mk3lüleri buluşmadan, corradolarla oldschool kalacaktık mis gibi, takipteyim konunu cédric ve kardeşlerinin arkasından konuşuyon heee, uğur abi sana da pes, şimdi mk1 mi mk3 mü abi ikisi de var sende, seçimini yap ama ayıp oluyo ya...:)
HEHE :D YOK BEEE  PANİK YAPMA TEK MK1 DİN ORDAKİ SEN SAANA AYRICA TŞEKKÜR EDİOYORUZ GELDİĞİN İÇİN :)

freegane

Mekanda çok güzel arabada çok güzel maşallah. Bu akım devam ederse muhtemelen yakında Türkiye'nim en gözde German style araçları bizim sitede olacak :D

white quattro

Alıntı yapılan: freegane - 30 Haziran 2009, 13:18:06
Mekanda çok güzel arabada çok güzel maşallah. Bu akım devam ederse muhtemelen yakında Türkiye'nim en gözde German style araçları bizim sitede olacak :D

:tamamdir  :tamamdir  :tamamdir  :tamamdir  :tamamdir
quattro

sekonline

buluşmaya gitmeden bi kaç poz  :saskin:

erdem2179

çok güzel yaa maşaallah  :tamamdir
Mk3 gti

oguz oktay

allah nazarlardan saklasın masallah :tamamdir

TuningLINE

http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

burak.akın

sekonline

tekrardan merhaba buda bizim oğlanın borbetli hali bi kaç günlüğüne değişiklik amaçlı takılmıştı :)
jantlar:8x15  lastikler:195/45/15

GolfMk1Diesel

serkan abi çok harika duruyo keşke ep kalsa  :sevgi: borbeetli mk3 çok daha güzel bi tarz yapılıyo tıpkı seninki gibi serkan abi :sevgi: :sevgi:
Kılıçoğlu Garage.

erdem2179

borbet mk3 ün jantı değil açıkcası ben takmam zevk meselesi tabi buda benim görüşüm
Mk3 gti