işte benim tavşanımm:):)

Başlatan MK1_pwer, 22 Haziran 2009, 12:39:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MK1_pwer

(arkadaki koraybey benim mağazam beklerim ankarada olanları )
!!!Küçük Ama Etkili!!!

burak.akın

güzel araç :) allah kaza bela vermesin

MK1_pwer

!!!Küçük Ama Etkili!!!

erdem2179

kazasız belasız...güzel araba
Mk3 gti

serdengeçti

güzel araba benim ilk arabam daha gözümde tütüyor yeniden alsammı diye iç çekiyorum hastalık gibi bi şey

MK1_pwer

Alıntı yapılan: serdengeçti - 26 Haziran 2009, 22:19:06
güzel araba benim ilk arabam daha gözümde tütüyor yeniden alsammı diye iç çekiyorum hastalık gibi bi şey
eed ayen  ;D ;D
!!!Küçük Ama Etkili!!!

panik

maşallah patron, allah bağışlasın
mağaza nerde patron, cédric'le ziyaret ederiz belki?

MK1_pwer

Alıntı yapılan: panik - 26 Haziran 2009, 22:58:39
maşallah patron, allah bağışlasın
mağaza nerde patron, cédric'le ziyaret ederiz belki?
ege mahallesinde  nato büyük göbek var orda
!!!Küçük Ama Etkili!!!

serok

araba güzel allah kaza bela vermesin. Arka stopları çok beğendim nereden buldun satılıyomu.?

MK1_pwer

Alıntı yapılan: serok - 30 Haziran 2009, 21:06:21
araba güzel allah kaza bela vermesin. Arka stopları çok beğendim nereden buldun satılıyomu.?
yoo hiç bi yerde satılmaz onlar çünkü benm yapımım ankaradaysan senin arabayada yapabiliriz  ;D ;D
!!!Küçük Ama Etkili!!!

serok

maşallah valla çok güzel duruyo. Ankaradayım GOP Köroğlu caddesinde mutlaka görürsün benım arabayı bordo geçen ay sıfır aldım arka stopları bu ay muayenesi var. Muayeneyi geçelım banada yaparız inşaallah.

MK1_pwer

Alıntı yapılan: serok - 30 Haziran 2009, 21:19:55
maşallah valla çok güzel duruyo. Ankaradayım GOP Köroğlu caddesinde mutlaka görürsün benım arabayı bordo geçen ay sıfır aldım arka stopları bu ay muayenesi var. Muayeneyi geçelım banada yaparız inşaallah.
onun fazla bi numarası yok sadece folyo delikli beyaz folyo elimde yoktu komple kaplıyacaktım ama folyo yetmedi sende yapabilirsin  ;D
!!!Küçük Ama Etkili!!!

MK1_pwer

!!!Küçük Ama Etkili!!!

serok

Arkadaş aklınla bin yaşa. Mutlaka yapılırda önemli olan onu düşünebilmek eline sağlık. Ama yarım olması daha güzel olmuş bence. O tarafada gelirim inşallah Batuhan kardeşim.