Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33 - Sayfa 10

Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33

Başlatan c3t1n, 17 Mart 2009, 15:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: c3t1n - 11 Haziran 2009, 11:25:59
aynen ;D
alman mühendisde olur nede olsa okuyoruz :D
Dikkatini çekerim bende okuyorum yani Turkey engineer board ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

c3t1n

tskler Baki_95

sende yap ozaman abi cabrionun camina ;D

evet yeni üpdate...arka cam degisti spoilerli olana karsi ve stickerlerimin hepsini yapistirdim bitek "57" yaptirmam lagzim gine

c3t1n

c3t1n

bugünkü bulusmadan resimler(birazdan yeni konu acicagim extra resimler icin bunlar benim arabaminki) :)

en hizlisi öne geciyor :P

eve dönüs...otobandta 180de gaszug um(türkcesini bilmiyorum ama gas pedalinda takili olan "ip")gas pedalindan cikti...cektim saga taktim yerine gine eve yaklasmisken bidaha cikti...ama ginede 90psli golflari terlettim :D bu arada hava acayip sicakti arabayi dogru dürüst temizleyemedim kilomdan dolayi cabuk terliyorumda

ve ben :D kolumdaki bandi giriste verdiler...

Ouzoo

Hava sıcak diyorsunhepiniz pantalon giymişsiniz yav geçirin şortu terliği :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

c3t1n

sabah kötüydu hava yanima kazak bille alicaktim yagmur yagar diye :D

sekonline

ufff aracın gerçekten güzel ordaki buluşmada olma wardı :( ayrıca stickerlerde güzel olmş bnce:)

GolfGti16VMk1

Çetin güzel paylaşımların için sağol.

Ençok şu Throttle Body li VR6 Golf1 varya onu görmene çok sevindim o araba çok hoşuma gidiyor gerçekten.
Volkswagen Motorsport

c3t1n

abi acayip bi araba o ya...yanindan 3 defa gectik 3 defada durup baktik :D

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.