satılık mk1 krom tamponlar

Başlatan living-legend, 26 Eylül 2007, 11:05:16

« önceki - sonraki »

deep16

panik

Mart 24, 2008, 01:02:51 ÖÖ
konu ölüdür muhtemelen arkadaşlar...

lostys

kaç senelik konu bu ya, nerden buldunuz da hortlattınız :)

filizbilgisayar2006

valla sazan gibi atlıyacaktım ama neyse abi keşke şimdide olsa şöyle nikelajlı canavar gibi tamponlarımız taksak golfumuza dolaşsak bütün sokakları olmaz mı    :sevgi: ahhhh ahhhh

Mk1GTI

Valla isteyen varsa burcan tic bahattin bey e ısrar edelim bi sonraki yurt dışı siparişlerine ekletelim crom tamponları...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

panik

iyi olur abi de fiyat nolur allah bilir, 300 mü 500 mü?

Mk1GTI

tane fiyatı 120 yi geçmez sanırım.. :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

filizbilgisayar2006

erşan abi bir fiyat alsanda hepimiz alsak şöyle birer crom tampon offffff benim arabayad ane gider yaa allaahhhhh   :sevgi:

ccc_mk1

bu gün ankaradaki gezmediğim sanayi ve hurdacı kalmadı tesadüfen krom ön tamponuma kavuştum  :) boyalı bi arka tamponumöuz var onada nikelaj attırdımmı olay tamamdır  ;)

GolfMk1Diesel

Erşan abi sahiden dediğin fiyata getitirirsen çok iyi olur birkaç arkadaş toplasak ucuza gelirmi bu arada konuyu çok pis hortlatıyorum ama. :p

Kılıçoğlu Garage.

Mk1GTI

Ben baya sıkıştırdım ama son parti iran a yollanmış stoklarındaki.. Bidahada zor gelir dedi... İsteyen çok icraat yok olduğu için mal pek getirmek istemiyo kimse...

GolfMk1Diesel

abi şahet getirmeye ikna ettik adamlar nekadara satarlar?
Kılıçoğlu Garage.