mk-1 göğüsün alt kısımı

Başlatan ccc_mk1, 18 Haziran 2009, 02:21:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ccc_mk1

göğüsün alt kısmını arıyorum arkadaşlar kesinlikle çok temiz olması lazım 2 parça ben 2 sinide arıyorum onun haricinde kültablasınıda arıyorum çok temiz olmak şartıyla.
iletişim ö.m veya 05366367048

Mk1GTI

Eski tip ise alt kısım yok yeni tip ise dediğin gibi 2 parça şeklinde... Bursa Karakaş otoda var istediğin malzemeler...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ccc_mk1

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 18 Haziran 2009, 12:53:42
Eski tip ise alt kısım yok yeni tip ise dediğin gibi 2 parça şeklinde... Bursa Karakaş otoda var istediğin malzemeler...
sıfırmı yoksa 2.el mi abi? özelden numarasını atarsan sevinirim

yavuzz

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 18 Haziran 2009, 12:53:42

erşan kardeş seni admin yapmamız lazım.kimseyi boş çevirmiyorsun maşallah  :tamamdir

burak.akın

komple konsolun sıfırı varmı yada ikinci el bulabilirmiyiz.. benim konsolda çok yıpranma var

e12

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 18 Haziran 2009, 02:21:14
göğüsün alt kısmını arıyorum arkadaşlar kesinlikle çok temiz olması lazım 2 parça ben 2 sinide arıyorum onun haricinde kültablasınıda arıyorum çok temiz olmak şartıyla.
iletişim ö.m veya 05366367048
küllük bende mevcut..